Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Audio Show 2007 -----> Warszawa 10-11 Listopada

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Audio Show 2007 -----> Warszawa 10-11 Listopada

Może by się jakoś spotkać w DIYowym gronie podczas tej corocznej imprezy ?

takero, bedziesz z Irkiem? co prawda bede mial sieke w szkole ale moze bym sie wybral w sobote. jesli pojade sam to pewnie pociagiem no ale zawsze mozna sie jakos ustawic.

!!CIEKAWOSTKA!!
    Kisiel bedzie prowadzil 'wyklad' na temat pomiarow i bedzie dokonywal pomiarow kolumny DIY za gratis. warto skorzystac

Skomentuj

ja bym sie bardzo chetnie zjawil. tylko ze z tego co widzialem to bilet na PKP niejest az tak tani :neutral:
      zebym sie zjawil to musze sprzedac zwrotnice do ostinato lub suba na GDN 27-150 - ktos pomoze??

Skomentuj

!!CIEKAWOSTKA!!
        Kisiel bedzie prowadzil 'wyklad' na temat pomiarow i bedzie dokonywal pomiarow kolumny DIY za gratis. warto skorzystac
        w niedziele ;]
        Zamieszczone przez mIKI
        takero, bedziesz z Irkiem?
        raczej tak :)
        Zamieszczone przez Pawel S.
        zebym sie zjawil to musze sprzedac zwrotnice do ostinato lub suba na GDN 27-150 - ktos pomoze??
        rzuć cenami to może kogoś znajdziemy :)

Skomentuj

Pawel S., sprobuj na audiostereo

Skomentuj

Zamieszczone przez mIKI
            sprobuj na audiostereo
            juz wystawilem tam zwrotnice
            za 2 zwrotnice zmontowane na terminalach 120zl (wklejalem zdjecia w budowanie na ekranie...) a za suba w skrzyni i ze wzmakiem 156zl (156 bo tyle kosztowaly mnie neodymowe XT25)

Zamieszczone przez takero
            Cytat:
            !!CIEKAWOSTKA!!
            w niedziele ;]
            a ja moge byc tylko w sobote (o ile bede)
            Zamieszczone przez takero
            takero, bedziesz z Irkiem?
            raczej tak
            ale w sobote??;>

Skomentuj

ale w sobote??;>
              najprawdopodobniej :)

Skomentuj

wie ktos jaka jest znizka na PKP dla studentow?? bo jezeli nawet 50% to bilety wyniosa mnie ponad 100zl :| mam nadzieje ze ze wejscie sie nie placi??;>

Skomentuj

mam nadzieje ze ze wejscie sie nie placi??;>
                  Niestety muszę Cię zmartwić ale wstęp jest płatny...
                  20 zł. od osoby za bilet jednodniowy lub 30 zł. od osoby za karnet dwudniowy... :sad:

Trochę dużo ale z tego co pamiętam to w latach ubiegłych liczyli sobie 30 zł za 1 dzień...
                  Ja też bym się chętnie wybrał...

Skomentuj

tak wiec bede potrzebowal min 150zl na sam wyjazd... :sad:
                    jezeli nie sprzedam glosnikow + suba (bo w niedziele dziewczyna ma urodziny) to nawet niemam co marzyc o wyjezdzie... :cry:

Skomentuj

Ktoś był dziś na wykładzie pana Kiśla? Wogóle widziałem tam małe monitorki w budzie zamkniętej na ARN150 i jakiejś wysokotonówce < http://www.aq.cz/index.php?status=vy...=Reprosoustavy > za 395zł ale za sztukę... Czyli prawie 800zł para. A natomiast monitorki na chyba ARN188 i jakiejś wysokotonówce (innej niż wcześniej) < http://www.aq.cz/index.php?status=vy...=Reprosoustavy > ale tym razem BR kosztowały 650 za sztukę czyli 1300zł za parę... Czyli DIY to fajna rzecz

Skomentuj

ten pierwszy jest z vifą d27 z tego co widze , a drugi z DXem czyli nie aż tak strasznie drogo chcą za te kolumny, szczególnie za pierwsze :)

Skomentuj

Chyba że :) Ale i tak DIY by wyszło taniej... Myślałem że góra to też jakaś tesla... Zresztą nie rozpoznaje jeszcze wysokotonówek po froncie więc wybaczcie

Skomentuj

http://www.akkus.com.pl/index.php?gr...&lang=pl&dh=dt
                            http://www.akkus.com.pl/index.php?gr...&lang=pl&dh=dt
                            DX jest tak charakterystycznym glosnikiem ze powinienes go juz rozpoznawac

Skomentuj

Postaram się odrobić lekcję i go zapamiętać

Skomentuj

Temat odklejam.

Skomentuj

Czaruję...
                                X