Witam Panowie ( a może nawet Panie)
Wytypujcie proszę parę utworów z gitarką w tle.... takich, które wywarły na Was niezapomniane wrażenie, jednym słowem "de best of de best". Tylko nie za ostre proszę :) . Piosenki, które są poniżej z reguły kojarzą mi się z jakimś etapem mojego życia tudzież wydarzeniem... ciekawe czy też tak macie. Mogą być to również utwory, które dobrze brzmią na Waszym sprzęcie DIY . Także zachęcam do uzupełnienia tej listy.
Moje typy to :
Metallica : Unforgiven, Unforgiven II, Memory ramains, Nothing else matters, Mama said. Z troszkę ostrzejszych to : Enter the sandman, One, Whiskey in the jar.
Aerosmith : Walk this way, Crying, Crazy
Scorpions : The winds of change
Guns n Roses : Dont cry, November rain, Knocking on heaven's door
Europe: The finnal countdown
Jimi Hendrix : Hey joe
Lenny Kravitz : American women
Led Zeppelin : Stairway to heven
Quenn : the show must go on
Pink Floyd : Another brick in the wall,
Bob Dylan : Knocking on heaven's door
Bon Jovi : It's my life, Keep the faith
Chris Isaak: Wicked Game
Te na razie wpadły mi do głowy.
Pozdrawiam Andrew
Wytypujcie proszę parę utworów z gitarką w tle.... takich, które wywarły na Was niezapomniane wrażenie, jednym słowem "de best of de best". Tylko nie za ostre proszę :) . Piosenki, które są poniżej z reguły kojarzą mi się z jakimś etapem mojego życia tudzież wydarzeniem... ciekawe czy też tak macie. Mogą być to również utwory, które dobrze brzmią na Waszym sprzęcie DIY . Także zachęcam do uzupełnienia tej listy.
Moje typy to :
Metallica : Unforgiven, Unforgiven II, Memory ramains, Nothing else matters, Mama said. Z troszkę ostrzejszych to : Enter the sandman, One, Whiskey in the jar.
Aerosmith : Walk this way, Crying, Crazy
Scorpions : The winds of change
Guns n Roses : Dont cry, November rain, Knocking on heaven's door
Europe: The finnal countdown
Jimi Hendrix : Hey joe
Lenny Kravitz : American women
Led Zeppelin : Stairway to heven
Quenn : the show must go on
Pink Floyd : Another brick in the wall,
Bob Dylan : Knocking on heaven's door
Bon Jovi : It's my life, Keep the faith
Chris Isaak: Wicked Game