Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Allegro - za coś takiego pernament bana bym dawał...

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Allegro - za coś takiego pernament bana bym dawał...

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=268755493
    Do administratorów serwisu Allegro. Jestem autorem tego poradnika, proszę o nie usuwanie tej aukcji.
    a sprzedaje plany kolumn visatona np:
    http://www.visaton.de/en/bauvorschla...anleitung.html
    Ciekawe że jeszcze go nie zablokowali...

zgłosiłem naruszenie zasad :mrgreen:

Skomentuj

Zamieszczone przez Arek1984
      zgłosiłem naruszenie zasad
      :twisted:

Skomentuj

Dobra robota chłopaki :mrgreen: Załatwiliście gościa. Ale w sumie już o wiele wcześniej widziałem że ten gość sprzedaje projekty ''visaton'' na allegro :razz:

Skomentuj

Mnie wkurza cholernie coś takiego, "sprytnie" sobie z neta skopiował projekty - coś co każdy może za darmo mieć i to sprzedaje, imho to "troszkę" nie fair... Nienawidze takiego "cfaniakowania" :|

Skomentuj

( na temat sprzedawcy )
            kazdy radzi sobie jak może :o

Skomentuj

Ale są chyba pewne granice, czyż nie?? Wychodząc z takiego założenia, przyzwalasz na tego typu praktyki! Trzeba powiedzieć zdecydowane NIE takim ludziom, i zwalczać ich aż do skutku... Bo jedni są uczciwi i naprawdę sprzedali by tylko to co sami wymyślili a inni sprzedają pracę tych pierwszych... Idąc tym tropem, kiedyś nie będzie skąd kraść pomysłów...

Skomentuj

Strona przedmiotu została usunięta przez pracownika Allegro.

Skomentuj

brawo

Skomentuj

Zamieszczone przez melisław
                    Ale są chyba pewne granice, czyż nie?? Wychodząc z takiego założenia, przyzwalasz na tego typu praktyki! Trzeba powiedzieć zdecydowane NIE takim ludziom, i zwalczać ich aż do skutku... Bo jedni są uczciwi i naprawdę sprzedali by tylko to co sami wymyślili a inni sprzedają pracę tych pierwszych... Idąc tym tropem, kiedyś nie będzie skąd kraść pomysłów...
                    hehehe, zgodzę się z tobą, przecież w pierwszym poscie wcale go nie poparłem :)
                    tylko mówię jak jest w życiu...

Skomentuj

Zamieszczone przez El_liero
                      hehehe, zgodzę się z tobą, przecież w pierwszym poscie wcale go nie poparłem :)
                      tylko mówię jak jest w życiu...
                      W takim razie przepraszam za trochę ekspresywną wypowiedz ale krew mnie zalewa jak widzę takie cwaniactwo.

Skomentuj

Typowy przykład kradzieży własności intelektualnej, która o dziwo w naszym społeczeństwie uznawana jest często jako coś co można sobie bez przeszkód przywłaszczać.

Skomentuj

Czaruję...
                        X