Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jaki telefon??

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Jaki telefon??

Moto V6 czy SE 880i z Playa?? A może cuś innego - również u konkurencji. Dodam, że chodzi o abonament ok. 50zł z dużą ilością minut.

SE zdecydowanie lepszy ale jakoś nie jestem przekonany do play'a

Skomentuj

obojetnie jaki telefon byle z wyzszej polki. ja teraz sie skusilem na nokie 3110 clasic ktora ma chyba wszystkie niezbedne bajery... ale jako telefon spisuje sie gorzej niz moja poprzednia 6030...
      niezbyt ciekawy wyswietlacz, klawiatura dla "niedoswiadczonych" osob no i ta batria... :???:

Skomentuj

Pawel S., mam w domu jedną taką nokię i muszę powiedzieć, że bateria trzyma ponad tydzień więc nie wiem o czym piszesz

Skomentuj

a mi wlasnie trzyma nie dluzej niz tydzien co jest krotszym czasem niz w 6030...

Skomentuj

Nokia to wg mnie przereklamowany sh*&

Od motki SE o wiele lepszy.

Co do Playa, to złodzieje :) Niby zyskujesz ileś tam jak ktoś do Ciebie dzwoni, tyle, że ten ktoś płaci zeta za minute, czy jakoś tak :)

Skomentuj

Zamieszczone przez cudny90
              przecież to najtrwalszy telefon który miałem. w se siadają joy'y, motorola... wiadomo.

ale 3110 nie bierz. Może ma bajerki ale mały lcd

Skomentuj

Bardzo się mylisz,widać że znasz ta firme od kilku dni,co prawda mam obecnie "jazdy" z serwisem mojej E50 ale nie dam złego słowa powiedzieć na tą markę,markę która stawia na jakośc i prostotę obsługi.SE jest niby fajny,na pierwszy rzut oka,szybko się okazuje że baterie są beznadziejne,dokopanie się do mniej uzywanych funkcji akurat potrzebnych gwarantuje zawał serca...Akurat w obecnej sytuacji mam kontakt z kilkoma modelami motki i SE i po kilku godzinach obcowania mogę powiedzieć krótko,daleko tym naśladowcom do nokii,przynajmniej w jakości jak i w prostocie obsługi.Nie powiem,zdarzają się "rodzynki" ale cóż,takie czasy.Gonimy w stronę jakości,funkcjonolności kosztem materiałów itd.coś się musi zemścić,nie ma innej opcji.Ale właśnie na mój gust Nokia wychodzi z tych akcji najbardziej obronną ręką.Choć zły jestem na maksa,miesiąc po odbiorze i w koło serwis :mad:

Skomentuj

Z całym szacunem panowie, ale zakładając temat liczyłem na pomoc. Do zestawienia dołączam Samsunga L760 - ma to samo co powyższe, ale kosztuje 1 zeta.

Tak więc: Moto V6 - SEW880i - samsung L760 - co wybrać??

Skomentuj

ja bym to ustawił w takiej kolejności : samsung = SE w880i =>Moto v6

Skomentuj

mor den siur, a bawiles sie juz tymi telefonami?? najlepiej w jednym miejscu i jednym czasie. bo mnie wlansie denerwuje wysietlacz :/ niby jasny i duzo kolorow ale trzeba na niego z daleka patrzec...

Skomentuj

Prawie zdecydowałem się na Samsunga, ale Play ostatnio go wycofuje z powodu wadliwego oprogramowania i nie chcę sprawdzać czy dobrze je naprawili.

Więc wybrałem... SEK800i :)

Skomentuj

SEK800i...hmm, kumpel ma takiego i poza dobrym aparatem nic specjalnego...ot taki cegłofon :)

Skomentuj

A moze Nokia 6280 ?! Miałem okazje bawić sie tym telefonem i przyznam ze bardzo mi sie spodobał

Skomentuj

Jak dla mnie za duża Chyba, że stać Cię na taczki :)

Skomentuj

Zamieszczone przez ŁukaszN
                                A moze Nokia 6280 ?!
                                telefonik ogólnie fajny ale troszkę duży

Skomentuj

To może Nokia 6300? Ma genialny wyświetlacz. Minusem jest krótko trzymająca bateria
                                  Arcam CD17 + Denon TU580RD + I-amp + W18E001 + T25CF002
                                  Grado SR125i

Skomentuj

a moze w950i ? pewnie bedzie troche drozszy, ale uwiez mi, warto

Skomentuj

Jeśli chcesz coś taniego i dobrego, polecam Benq Siemens EF81

Telefon kosztował ok. 1600zł, po upadku związku benq z siemensem, ceny poszły strasznie w dół, ludzie łykają ten telefon jak masełko :P

Telefon nówka z pudełkiem, kablem, słuchawkami, ładowarką, instrukcją, i kartą kingston 1gb kupisz już za 400zł

Sam go kupiłem we wakacje i jestem bardzo zadowolony, zależało mi głównie na cenie, zewnętrznej pamięci, mp3, aparacie, umtsie, do tego super grający głośnik, aparat 2MP ( zdjęcia w dobrym oświetleniu bardzo dobre, w złym wiadomo-słabsze )
                                      bajerancki wygląd :)

Skomentuj

Jeśli chcesz coś taniego i dobrego, polecam Benq Siemens EF81
                                        no to polaciałeś. To ostatni telefon który można by polecić. Poczekaj jeszcze chwile to zobaczysz jak zacznie ci się sypać. Ogólnie softy w nich padają.

6300 to fajna maszynka. Fajny wyświetlacz, funkcjonalny.Co do baterii to nie wypowiadam się bo nie wiem.

n73 jest spoko. Aparacik z autofocus 3,2mpix, microSD, itp tyle że rozmiary :neutral:

Skomentuj

Czaruję...
                                        X