Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Shoutbox na forum?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Shoutbox na forum?

Witam, jak wiecie jestem świeżym użytkownikiem tego forum i mam takie pytanie/propozycje, a właściwie dwie

Pierwsza, to dlaczego na forum nie ma shoutboxa?

Moim zdaniem takie rzeczy się przydają, jak ktoś ma malutki problem, nie zakłada nowego tematu, tylko piszę na shoutboxie :) Myślę, że zmniejszyła by się ilośc tematów w koszu

Druga rzecz, to dlaczego nie ma avatarów? Ale to już mogę zrozumieć Zbędna rzecz :)

Dla mnie "szałtbox" też jest zbędny :)

Ta właśnie odmienność daje to taki ciekawy nastrój :)

Skomentuj

takero, dla mnie shoutbox nie jest zbędny, więc pomyliłeś się pisząc "też"

W sumie na forum panuje fajny klimacik, i wszyscy doradzą, a nie odsyłają do google :)

Skomentuj

najwieksza wlasnie zaleta tego forum jest prostota i przejzystosc...
        ja bym jednak postaral sie cos zmienic na stronie glownej...

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
          ja bym jednak postaral sie cos zmienic na stronie glownej...
          tylko powstaje pytanie - co?

shoutbox nie był by takim głupim pomysłem...

Skomentuj

Sory, ale temat shoutboxa był już rozważany. Forum nie miało, nie ma i prawdopodobnie nie będzie miało shoutboxa. Forum od początku ma swój "styl" i jego się ciągle staramy trzymać.

Aha, bo już widzę głosy, że coś by się przydało zrobić. W takim razie zróbcie coś konkretnego, wyślijcie to do administratora i cierpliwie czekajcie.

I proszę się tutaj zbędnie nie rozpisywać

Skomentuj

Zamieszczone przez krzyhoo9
              tylko powstaje pytanie - co?
              Zamieszczone przez esh0
              W takim razie zróbcie coś konkretnego, wyślijcie to do administratora i cierpliwie czekajcie.
              chetnie - tylko mi nienajlepiej wychdzi pisanie :|
              nawet nieumiem napisac czegos ciekawego zeby wystawic 2 konstrukcje

Skomentuj

I właśnie dlatego temat ten jutro zamknę, bo niestety większości osób najlepiej wychodzi tylko pisanie. Proszę tego nie odebrać jako atak na kogokolwiek, to tylko taka smutna prawda i statystyka

Jeśli ktoś ma coś wartościowego (podkreślam _wartościowego_) do dodania w temacie, to śmiało.

Skomentuj

Czaruję...
                X