Zamieszczone przez Pawel S.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Kupno "PLAZMY"
Collapse
X
-
Zamieszczone przez takeroTzn lepiej kupować gorsze bo nie można póki co wykorzystać zalet lepszych ?
Skomentuj
-
nie lubie porównań nie oddających sytuacji, nawet jeśli jakośc byłaby taka sama to za rok czy dwa hd stanie się standardem,nie zapominajmy że n dopiero niedawno rozpoczęło nadawanie kanałów w hd. (dlatego ja czekam z zakupem tv z full hd)
Pozatym co podkreślam - różnica jakości jest kolosalna - choćby przy dvd.
Skomentuj
-
no i jest. Stoi w pokoju nowy Samsung LCD 37" model LE37R81B . I muszę powiedzieć ze jestem bardzo pozytywnie zaskoczony , bo obraz który był w sklepie a obraz uzyskany w domu są nie do porównania. Zakres regulacji barw , kontrastów.... i gotowych ustawień jest olbrzymi. Jestem zadowolony. Cena nieznacznie przekroczyła mój limit , ale damy radeTeraz tylko wynieść z pokoju akwarium (220L) i w to miejsce wstawić telewizor , jakiś ładny stoliczek , po bokach kolumny i jest git! .
Skomentuj
-
Zamieszczone przez takeronie lubie porównań nie oddających sytuacji, nawet jeśli jakośc byłaby taka sama to za rok czy dwa hd stanie się standardem,nie zapominajmy że n dopiero niedawno rozpoczęło nadawanie kanałów w hd. (dlatego ja czekam z zakupem tv z full hd)
Pozatym co podkreślam - różnica jakości jest kolosalna - choćby przy dvd.
Skomentuj
Skomentuj