Kudlaty:
Ci co maja komplexy to maja... Ja tylko pisalem ze taka sytuacja podobno ma miejsce i podobno to udowodniono... Ja nic na ten temat nie wiem - bo jak juz pisalem nigdy jeszcze nie mialem takiego suba...
A ty po prostu wyciagasz bledne wnioski... A moze ty je masz :) Tylko na innych wskazujesz zeby nie bylo ze ty masz?
Budzik spoko!Ja też mam alfredy jak już kiedyś zauważyłeś.I nawet wsadziłem ich w podłogówki i może być.Nie jest to szczyt techniki ale nieźle tupią wraz z STX-em,ot takie oderwanie od górnej półki.Nie ma co sie tak zrażać od razu,jak człowiek sie pobawi to i alfreda nieźle zaaplikuje.No ale te tuby....tragedia,tu wszystko jest tak zrobione aby jak najlepiej "dmuchały" a nie grały.Pozwoliłem sobie zamienić suba na Hertzu na tube alfreda...trzeci dzień z nią jeżdże a jutro ją wywalam!Na ibuprum nie wyrabiam,łeb pęka,tragedia.
PZDR
widze ze temat zmienił lekko kierunek ale to i dobrze moze coś odkryjemy ciekawego....a moze te wibratory generują 20Hz i przez to są takie "dobre" :>?? ja nie sprawdzałem :P
a co do przeciętnego człowieka który ma mało wspólnego z dźwiękiem zawsze głośniej będzie oznaczało lepiej (jeśli lubi głośno)
nie no czy wiekrzosc tematow musi konczyc sie rozmowa o sex'ie :> ???? heheh w sumie to dobrze ,przynajmniej widac ze panowie sie interesuja plcia piekna :)
pozdrawiam
ps.:ciekawe czy to z tym sube dziala trzeba by bylo przetestowac ,posadzic gdzies jakas ładna pania na subie i odkrecic troszke mocniej potencjometr (oczywiscie zatykajac jej uszy zeby wytrzymala natezenie dzwieku)
Skomentuj