Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

sruby imbusowe - warszawa - gdzie

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

sruby imbusowe - warszawa - gdzie

Hej,
    Gdzie w warszawie moge kupić sruby imbusowe do przykreceniaglosników?
    Sukalem w Leryou i Praktikerze i nie moglem znalezc.
    Będe wdzieczny za odpowiedzi.
    Pozdrawiam w nowym 2008 roku
    Krzysiek

Poszukaj w jakimś sklepie "metawowym" bądź składzie budowlanym.Leryo i Praktiker napewno nie będą mieli takich śrub.

Skomentuj

Castorama. I nie szukaj, tylko poproś pracownika, żeby Ci powiedział, czy są, gdzie, co i jak :P

Skomentuj

w casto są ale ja znalazłem tylko srebrne ;/

Skomentuj

Ojj z czarnymi to jest problem, ja swoje po prostu pomalowałem

Skomentuj

Jakby Cię interesowały czarne tylko nie z gwintem do drewna ale z gwintem metrycznym M4 (trzeb dać nakrętkę pazurkową czy jak to się tam nazywa) to można je kupić w Warszawie przy ul. Fieldorfa róg Ostrobramskiej.
            ( Jak byś jechał Ostrobramską od strony centrum to na skrzyżowaniu z Fieldorfa musisz zkręcić w prawo i jak jest przystanek autobusowy to tam jest wjazd do tego sklepu).
            Jest tam naprawdę dobrze zaopatrzony sklep metalowy.
            Ja osobiście tam kupiłem swoje śruby.
            A jak byś chciał koniecznie z gwintem do drewna to w Akkusie mają ale cena jest kosmiczna...

Skomentuj

Zamieszczone przez mariuszb
              Jakby Cię interesowały czarne tylko nie z gwintem do drewna ale z gwintem metrycznym M4 (trzeb dać nakrętkę pazurkową czy jak to się tam nazywa) to można je kupić w Warszawie przy ul. Fieldorfa róg Ostrobramskiej.
              (A jak byś chciał koniecznie z gwintem do drewna to w Akkusie mają ale cena jest kosmiczna...
              No wolalbym z gwintem do drewna - zdecydowanie mniej zabawy
              W lokalnych metalowych (mieszkam na żoliborzu) też sprawdziłem - i nic - sa - ale po pierwsze srebrne (najwyzej przemaluje) po drugie z normalnym gwintem - a ja bym wolał wkręty do drewna.
              Ma ktoś może jakieś propozycje?
              z gory dzieki
              7Masz

Skomentuj

To ze znanych mi sklepów zostaje tylko AKKUS.
                Mają swoją filię w Warszawie przy ul. Anielewicza 45/88
                I mają takie wkręty...
                http://www.akkus.com.pl/index.php?st...&lang=pl&dh=dt

Skomentuj

7masz, co Ty bredzisz, lepsze są ze zwykłym gwintem M4, a nie do drewna!

Kupujesz takie wbijane nakrętki, wbijasz i potem elegancko możesz w każdej chwili odkręcić głośnik

Skomentuj

Zamieszczone przez mariuszb
                    To ze znanych mi sklepów zostaje tylko AKKUS.
                    Mają swoją filię w Warszawie przy ul. Anielewicza 45/88
                    http://www.akkus.com.pl/index.php?st...&lang=pl&dh=dt
                    Anielewicza to nawet obok mnie.
                    Tyle że za kolce musiałbym wydać 36 zł - a to jakk na same wkrety "ciut" przy dużo ...
                    Może wysyłkowo? Przecież takie wkrety powinny mieć ceny groszowe.
                    Egh, może ktoś jeszcze ma jakiś pomysł?
                    POzdrawiam
                    7masz

Skomentuj

W monacorze jest taniej, cena do przyjęcia chyba 50gr za wkręt.
                      Zamieszczone przez 7masz
                      Tyle że za kolce musiałbym wydać 36 zł - a to jakk na same wkrety "ciut" przy dużo ...
                      Co ? ILE ? :|
                      Ja za garść dałem chyba ze 3zł.

Skomentuj

Kupowałem kiedyś 8 śrubek zapłaciłem 17gr (sic!) :lol: :lol:

Skomentuj

Zamieszczone przez cudny90
                          Kupowałem kiedyś 8 śrubek zapłaciłem 17gr (sic!
                          ale napewno nie za imbusy m5 czy m6 dlugosci 3-4cm :lol: ja u siebie za 16 sztuk razem z nakretkami dalem 8zl (m6 5cm dlugosci)

Skomentuj

Zamieszczone przez damiani
                            ale napewno nie za imbusy m5 czy m6 dlugosci 3-4cm :lol: ja u siebie za 16 sztuk razem z nakretkami dalem 8zl (m6 5cm dlugosci)
                            W warszawie? lub okolicy?
                            Bo wspomniany monakor to tez nie warszawa - tylko wroclaw.
                            Ale lipa z tą stolicą :mrgreen: heh
                            Caly czas mam nadzieje ze ktos napisze ze tu i tu są wkręty imbusowe na wage w warszawie, na ulicy ... :idea:
                            Pozdr
                            7Masz

Skomentuj

Ojj z czarnymi to jest problem, ja swoje po prostu pomalowałem
                              czym dokładnie :?: ja montuje na zwykłych krzyżowych wkrętach ale mam srebrne a czarnych nie mieli :neutral:

Skomentuj

damiani, kupowałem śruby imbusowe M5 długości 4cm :) 8 sztuk, zapłaciłem 17gr ! Aż mi się śmiać chciało :P A tanio, może dlatego, że to hurtownia.

A malowałem sprayem Nie wyszło to idealnie, bo po paru przykręceniach/odkręceniach niszczy się lakier, proponuje co innego :) Chyba, że składasz kolumne i nie będziesz w bliskiej przyszłości niczego rozkręcał

Skomentuj

proponuje co innego
                                  może coś więcej... (ale w realnej cenie)

Skomentuj

niemile mnie zaskoczyles ta cena wiedzialem ze w tym sklepie zdzieraja ale nie wiedzialem ze az tak bardzo...
                                    a pomalowac mozna proszkowo :) wtedy odkrecanie nie straszne takiej powloce, co najwyzej moze sie lekko porysowac :)

Skomentuj

ask google
                                      http://katalog.pf.pl/Warszawa/%C5%9A...0R10C-m09.html
                                      metalmax na surowieckiego 4
                                      czarne sruby różne rozmiary i cena 0,25zł :-)
                                      wczoraj kupiłem i strasznie sie ciesze z tego faktu :d

Skomentuj

Łojejku, zle stary temat odświeżyłeś... ale to dobrze

Można też kupić tutaj http://diyaudio.pl/viewtopic.php?t=17990 i to w kolorze czarnym i w komplecie z nakrętkami pazurkowymi
                                        Przy zakupie większych ilości można się nawet potargować :razz:

Skomentuj

Czaruję...
                                        X