Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

o audiofilach ;)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

o audiofilach ;)

jak dla mnie to cala esencja "audiofilli" :mrgreen:
    http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Audiofil

i wszystko na ten temat... Jak krótko , tak pięknie

Skomentuj

120% prawdy. Na szczęście mnie jeszcze ta choroba nie dotknęła. Ale kto wie co będzie za kilka lat :razz:

Skomentuj

No mnie już powoli bierze ta wspaniała i jakże pozytywna choroba

Skomentuj

:mrgreen:

Skomentuj

To miał być humor, a wyszła szczera prawda.

Skomentuj

no ja nie wiem no , ale tak jakoś wyszło

Skomentuj

Chciałbym zobaczyć reakceje na ten link na audiostereo :razz:

Skomentuj

Zamieszczone przez Shiver
                  Chciałbym zobaczyć reakceje na ten link na audiostereo :razz:
                  http://www.audiostereo.pl/forum_wpis...at=38099&all=1

Skomentuj

Hmm, spodziewałem sie nieco większego obużenia, chodź komentarzy też wiele nie było.

Skomentuj

[code]po czym nadal szerzy herezje o sprzęcie audio i zbawiennym wpływie bezpieczników na dźwięk. [/code]

uuuuuuaaaaaaahahahahahahahahhah
                      siła

Skomentuj

hehehehehehe... tekst jest genialny :mrgreen: Mam nadzieje, że nigdy nie popadne w tak chore skrajności :razz:

p.s. Ta stronka fajnie udaje wilkipedie :wink:

Skomentuj

bo caly projket wiki jest dostepny za darmo, kazdy moze sobie zrobic wlasna "wikipedie"

Skomentuj

Tylko czy jest sens niektórym "wytrawnym" audiofilom w jednej sekundzie rujnować ich talenty?:)
                            Różnicy w sprzęcie pewnie wychwycić rzeczywiście się nie da, ale jeśli miałbym zestawik za "set" tysięcy dostać w prezencie, na pewno nie pogardzę
                            RespeCt

Skomentuj

Niebede ukrywał ze ja niesłysze az tak znacznych rurznic w brzmieniu sprzetu.... ale to moze dlatego ze dopiero zaczynam bawic sie w te klocki, jednak mysle ze az tak wybredny niebede...

Skomentuj

Skoro zaczynasz, to pewnie w ogóle nie słyszysz różnic :P

Skomentuj

nieslyszysz bo niemasz czego porownac - roznice naprawde sa ale watpie zebym uslyszal roznice na kablach

Skomentuj

słabe jak na nonsensopedie...

Skomentuj

Ja myśle że różnice na kablach można usłyszeć ale w ten sposób że np. ciepło jakiś tam kabli bedzie powodowane zniekształceniami jakie wprowadzają a nie cudowną jakością. Podobny motyw jest z jakims tam niskośrednim vify, ma dość spore mieżone zniekształcenia a jego brzmienie jest ponoć ciepłe...

Ale to tylko moja mała teoria :P

Skomentuj

roznice da sie uslyszac w IC, jakis za 5pln grubosci wlosa gra beznadziejnie w stosunku do porzadnego IC np na mikrofonowym przewodzie ... to jest oczywiste osobiscie mialem juz do czynienia z roznym sprzetem tym lepszym rowniez i za cholere nie da sie wyczuc roznicy miedzy kablami zalozmy od 50pln w gore.
                                        najwazniejsze sa salidne wtyki, dobry kontakt to podstawa. te moga kosztowac i maja prawo.... no ale oczywiscie tak do 20pln za wtyk

sieciowki - sciema...
                                        glosnikowe - jak dobra miedz to i taki za 5pln z polinku gra tak samo jak kazdy inny. (ponoc lepszy...)

ooo kondensatory np w wysokotonowej sekcji maja wplyw na charakter... tak jak wejsciowe we wzmaku - serio

Skomentuj

Czaruję...