Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

szukam pomocy - frezy

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

szukam pomocy - frezy

Witam wszystkich serdecznie.
    zaczne od tego ze brak mi juz sil bo szukam szukam prosze i nic, wiec pozwolilem sobie zalozyc nowy temat.
    szukam osoby ktora wykonala by mi frezy pod glosniki a dokladnie pod:
    2x GDN13/40/2
    1x GDWK

w taki zestwieniu:

oczywiscie zaplace odpowiednia cene za frezy, prosze slicznie o pomoc.

w zasadzie powinienem przeniesc do ogloszen, no ale... jak uwazacie chlopaki?
    brakuje ceny za usluge. ile chcesz za to dac? i na kiedy ma byc?

jesli masz frezarke to sam to mozesz zrobic bez problemu.

Skomentuj

majmaj, zainwestuj 70zł i sam rób sobie frezy :)

mIKI, ja bym nie przenosił do ogłoszeń, to raczej prośba o radę i temat na dyskusje :P

Skomentuj

no nie mam pojecia ile cos takiego kosztuje, pewnie ok 30zl?

Skomentuj

dokładasz drugie tyle, idziesz do carefoura i masz własną frezarkę.
          Licząc wysyłki kolumn na jedno wychodzi.

Skomentuj

majmaj, proponuje zrobic tak jak napisal takero. najtansze frezarki z allegro z frezami to ok 100zl a jak juz bedziesz mial frezarke to zobaczysz jak ona ulatwi ci prace...

a co do robienia frezow pod te glosniki - boki tego kosza to sa luki o duzym promieniu? czy cos bardziej skomplikowanego?

Skomentuj

hmmm dowiadywalem sie o takie frezarki, nie da rady taka frezareczka zrobic frezu 8cm...musial bymmiec do tego specjalny stolik.

hmmm to nei sa luki, to taki luk z wybulwieniem. to da sie chyba zrobic tylko na CNC

Skomentuj

o cnc raczej zapomnij jesli nie masz znajomości, zwykle za samo napisanie programu liczą sobie ponad 100zł...

Skomentuj

majmaj, dasz rade zrobic i mniej niz 8cm. poczytaj TOOLBOXa wystarczy pomyslec a nie sluchac ciolkow z audiostereo

zrobibym ci to ale za 30pln nie chcialoby mi sie nawet odpalac frezarki:) ...jest z tym troche zabawy... napierw szablon itp

Skomentuj

jutro podzwonie po zakladach w rzeszowie, mzoe cos sie dowiem. Nie oplacam i sie kupowac frezarki na 1 raz.
                    jak nie wypali resztaa moich planow to drogi Kolego mIKI zostaniesz przezemnie zmolestowany prosbami

Skomentuj

hehe juz sie boje
                      ale kurde zobaczysz ze jak kupisz frezarke znajdziesz jej 1000 zastosowan, pewnie niedlugo bedziesz znowu cos robil wiec sie przyda

Skomentuj

Zamieszczone przez majmaj
                        Nie oplacam i sie kupowac frezarki na 1 raz.
                        gwarantuje ze to niebedzie tylko 1 raz ;]

Skomentuj

tylko chodzi tez o to ze nie mam az tyle pieniedzy.... zeby kupowac frezarki, eeeh do d*** to wszystko musze sie zmiescic w 300zl

Skomentuj

to olej frezy i juz.

Skomentuj

no i jak to bedzie wygladalo.... jak z koziej.... :P
                              to ma stac w pokoju obok suba i frontow, a nie w piwnicy

Skomentuj

zamówienie u kogoś frezów będzie kosztowało dokładnie tyle co kupienie frezarki.
                                Nawet jeśli ktoś zgodzi się na te 30zł to dolicz wysyłki w obie strony ...

Skomentuj

majmaj, jezeli niechesz kupowac frezarki to kup sobie MDF na front i frezy wytniesz sobie nozykiem - powaznie! ja tak robilem w swoich drugich kolumnach...

Skomentuj

Mnie też interesuje ten temat. Chciałbym nauczyć się robić frezy, ale kurcze nie wiem czym to robić i jak. Nie długo w firmie u brata będzie frezarka stacjonarna... no ale pytanie czy da się na czymś takim zrobić frezy pod głośniki.. mogę też kupić frezarkę w obi albo w praktikerze, ale jak się potem tego używa?? :razz: :oops:

p.s. nie wyobrażam sobie robić frezów nożykiem :mrgreen:

Skomentuj

no chyba mi zostaje tylko nozyk ;/

Skomentuj

Zamieszczone przez Adam_85
                                        ale jak się potem tego używa??
                                        a TOOL BOX kolega czytal?? jak kupisz frezarke i dorwiesz kawalek deski/plyty to sam sie przekonasz jak to sie robi

p.s. nie wyobrażam sobie robić frezów nożykiem
                                        da sie jedyny warunek to sporo cierpliwosci

Nie długo w firmie u brata będzie frezarka stacjonarna...
                                        to zalezy jaka. jezeli taka stara klasyczna do obrubki metalu to ciezko bedzie :/

Skomentuj

Czaruję...
                                        X