Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Problem z paczką z polniaka

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Problem z paczką z polniaka

Właśnie dostałem paczkę z polnika z częściami do zwrotnic. Otwieram a tam... całkiem inne rzeczy. Z tego co zamawiałem są tylko 2 i 1,5 m kabla. Myślicie że jak do nich napisze to doślą mi :?: miał już ktoś taki przypadek :?:

nie będzie problemu, zamiast pisać tu powinieneś odrazu napisać do nich ...

tak z ciekawości - duże rozbieżności ?

Skomentuj

zamówiłem po 2 szt:
      0,3mH, 2,2uF, 4,7uF, 3,3om a dostałem cewkę i jedne kondy i 1,5m kabla 2x1,5.

Skomentuj

krzyhoo9, a w fakturze ktora dostales jest wszystko czy tylko te pozycje ktore wyslali??
        przeciez jak z polinka odpisuja ci ze paczka poszla to kaza sprawdzic jej zawartosc w obecnosci kuriere - sprawdziles?? ;>

Skomentuj

Ale czy wy ludzie nie macie włąsnego rozumu o wszystko do innych?? Do WC też idziesz z mamą?

Skomentuj

Spoko, wysłałem już do nich maila i czekam na odpowiedź. A paczki nie sprawdziłem bo przyszła pp (też nie wiem dlaczego). Jutro będę już pewnie znał finał

Skomentuj

krzyhoo9, Ja dostalem Twoją paczke...:/ Ale coś popier... w Polinku.

Skomentuj

Zamieszczone przez dj_zibi
                Ale czy wy ludzie nie macie włąsnego rozumu o wszystko do innych?? Do WC też idziesz z mamą?
                hheheh

Zamieszczone przez maaaly
                krzyhoo9, Ja dostalem Twoją paczke...:/ Ale coś popier... w Polinku.
                hehehe

taaaaak... jeden ze śmieszniejszych topiców :mrgreen:

chłopaki, teraz to macie nawet zajebista opcję, zgadajcie się, wymieńcie paczkami, poinformujcie polink a on wam zwróci za wysyłki.

Skomentuj

Wystarczy.

Skomentuj

Czaruję...