Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Otwory pod wkręty

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

gdzie mozna takie cudo kupic?

Skomentuj

Zamieszczone przez mIKI
      a teraz bede robic tak:
      fajne :mrgreen:
      masz to juz?

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
        ja wkrecam wiertarka i w polowie wkrecania wylaczam. wtedy sila rozpedu wirnika itp wkreca sie ladnie na odpowiednia glebokosc. jak za pozno puszcze tomoze lepek urwac
        Ja robiłem tak, że jedną wiertarką robiłem otwór na wkręt, a drugą nawet niepodłączoną do prądu tylko przykładałem do otworu i ręcznie kręciłem głowicą - łatwiej zapanować nad głębokością :mrgreen:

Skomentuj

aż tak trudno kupić wkrętarkę ze sprzęgłem na allegro kupić używaną i zasilić z zasilacza ? :)

Skomentuj

A ja wkrecalem w mdfie do momentu az wiertarka stanie i jakos lepkow nie pourywalem, fakt ze wiertarka 500W ale zawsze :razz: Jednak we wiorowce bym sie takiej operacji nie podjal :neutral:
            Pozdrawiam!!!

Skomentuj

Zamieszczone przez dulin7
              A ja wkrecalem w mdfie do momentu az wiertarka stanie i jakos lepkow nie pourywalem, fakt ze wiertarka 500W ale zawsze
              mam starego B&D i 2 biegi. jak przelacze na wiekszy moment to urwie kazdy lepek z wkreta :mrgreen:
              Zamieszczone przez dulin7
              Jednak we wiorowce bym sie takiej operacji nie podjal
              akurat w tym przypadku niebedzie roznicy. tez wgniata sie w plyte

Skomentuj

bardziej niż o urwanie łebka, co jednak w wypadku wkrętów do płyt g-k które są hartowane , więc łatwe to nie jest bałbym się o uszkodzenie bita... :P

Skomentuj

Zamieszczone przez takero
                  bałbym się o uszkodzenie bita...
                  To jakich bitow uzywasz?? Ja specjalnie do tego kupilem sobie bit irwina dopasowany idealnie do wkreta poskrecalem juz podlogowki i horna co 10 cm wkret i nic mu nie jest :cool:
                  Pozdrawiam!!!

Skomentuj

Zamieszczone przez takero
                    bałbym się o uszkodzenie bita...
                    :shock: :???: to czego ty uzywasz?? nawet te bity za 1,5zl sa o wiele mocniejsze niz wkrety

Skomentuj

Czaruję...
                    X