Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Dziwna sprawa moderatorów...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Dziwna sprawa moderatorów...

Już od dłuższego czasu czytam to forum, zresztą bywalcy innych for o takiej tematyce zapewne dobrze mnie znają :) Ale dopiero teraz założyłem sobie konto specjalnie po to żeby napisać tego posta - po co jest tu tyle moderatorów skoro i tak aktywna jest mniej niż połowa z nich ?
    Paru nie napisało w ciągu ostatniego roku ani jednego posta - Sound Wave, podobnie Tato Turbo, michone , umberto ,magik - podobnie...
    Yoshi_80 coś tam raz na miesiąc napiszę, jednak o moderowaniu nie może być mowy...
    Może mi ktoś wytłumaczyć ta sytuację ?
    Na innych forach jest tak że moderator to to nie tytuł prestiżowy, lecz społeczny - jego zadaniem jest coś robić...
    Tutaj jest paru którzy coś robią , reszta nie spełnia żadnej roli , więc po co oni wogóle tu potrzebni ?
    0
    sound wave
    0%
    0
    tato turbo
    0%
    0
    michone
    0%
    0
    magik
    0%
    0
    umberto
    0%
    0
    yoshi80
    0%
    0

:lol:

Moderator jak sama nazwa wskazuje "moderuje", tj. dba o porządek. I to też czynimy na pewno. A to, że kogoś nie było przez dłuższy czas, albo ktoś nie wypowiada się w tematach - cóż, niektórzy ludzie mają masę innych spraw na głowie. O treść forum martwić powinni się użytkownicy, bo to tak naprawdę oni stanowią o serwisie...

"Ja tu tylko sprzątam"

EOT.

[ Dodano: 2008-02-10, 23:16 ]
    ps. jeśli uważasz, że któryś z nas nie spełnia należycie swojej funkcji - napisz o tym do administratora, bo tylko on ma nad nami władzę, a nie użytkownicy :twisted:

Skomentuj

Czaruję...
    X