Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

sprawa moderatorów - cd

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

sprawa moderatorów - cd

rozumiem że każdy głos podejmjakąs dyskusje jest od razu czym prędzej tłumiony , szczególnie gdy mówi o pewnego rodzaju problemach...
    po prostu świetnie - a gdzie wolność słowa ?
    czemu mój temat zostaje zamknięty , z którym punktem regulaminu (którego tu nie ma) stoi w sprezczności ?
    Co jest nie tak z tym tematem ? Jakich norm nie spełnia ?

o co wogóle chodzi ? nie można pisać na określone tematy ?

teraz pewnie dostanę bana...

jednak to prawda co ludzie z AS mówią o tych dwóch forach - diyaudio i audiomania...

Wolność słowa masz na audiostereo - każdy każdego gównem obrzuca. Taka wolność słowa Cię interesuje? Więc zapraszam Cię tam, tutaj takiej wolności nie dostaniesz.

Razi Cię, że ktoś dostał odznakę "moder", a nie spełnia swoich zadań - no to napisz do administratora, a on rozważy czy należy tej osobie odebrać tą funkcję, czy nie, ale użytkownicy nie mają żadnego wpływu na to praktycznie, więc dyskusja jest bezcelowa.

Żadnego bana(na) nie dostaniesz... jeszcze nie zasłużyłeś :) Akurat pod tym względem, jak i pod względem ostrzeżeń jesteśmy jednym z bardziej wyrozumiałych for. Oczywiście for, na których istnieje coś takiego jak moderacja, a nie tam gdzie jest samowolka (tak, mówię o audiostereo).

Co jeszcze - nikt Cię tu nie zna, nikt o Tobie tutaj nie słyszał, pojawiasz się jak filip z konopi i zaczynasz jazdę po moderatorach. Nie uważasz tego co najmniej za nieodpowiednie? Ja jestem z tym serwisem od jego drugiej odsłony, a Ty pewnie nawet nie pamiętasz jak owa wyglądała...

I na koniec - naprawdę nic nas nie interesuje co ludzie piszą na AS o naszych forach. To są dwa odmienne światy...

O, przypomniało mi się. Dlaczego Twój temat został zamknięty, jak i dlaczego ten zaraz zostanie? Żeby nie doprowadzić do czegoś takiego: http://www.audiostereo.pl/forum_wpisy.html?temat=38361

I naprawdę, nie twórz kolejnego wątku, bo to nie ma sensu. Znowu zostanie zamknięty a Ty dostaniesz ostrzeżenie za niestosowanie się do poleceń moderatora.

Skomentuj

Czaruję...
    X