ja tez zdawalem na powstancow. za 2 :)) itak bylem w czolowce wsrod znajomych (rekordzistka za 9) :))))))))))))))))
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Prawko
Collapse
X
-
i czym sie chwalicie , wiele osób zdaje za pierwszym a niepotrafi jeździć
ja pcham auto pod gorke a z górki jade na masce żeby niebyło ze prowadze gdy mnie zatrzymają
ktoś kto zdawał w zielonej to wie jak tam jest, rekord 9-ciu razy to nic, jeden mój koleś zdawał 8 razy i zdał a jeździ naprawde GOOD a rekord to niewiem coś koło 20stki chyba
Skomentuj
-
Ja niestety za drugim. Wszystko zależy od tego gdzie zdajesz i co najważniejsze, jakiego masz egzaminatora.
Zdawałem w Katowicach gdzie jest dużo skrzyżowań i uliczek, jest większe prawdopodobieństwo, że popełnisz jakiś błąd.
Nie zdałem za pierwszym razem przez jakąś głupotę. Mianowicie, na drodze jednokierunkowej skręcałem w lewo, ale zrobiłem to z środka jezdni. Egzaminator stwierdził, że powinienem zjechać na lewą stronę drogi, bo mogę kogoś z tyłu zablokować. Szkoda, że po obu stronach miałem po 1,5m wolnego miejsca. Rotfl :-)
W każdym razie są egzaminatorzy którzy mają nierówno pod sufitem.
Kiedy zdawałem, średnio z 20 osób zdało 2-3. Ponad połowa zostawała na placu.
Zastanawiam się po co ktoś w ogóle przystępuje do egzaminu, skoro na łuku nie potrafi nawet zaketu pokonać. Najgorsze są baby :-)
Skomentuj
Skomentuj