Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Skad flac'i

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Skad flac'i

A wiec skad pobieracie muzyke z tym formacie??? Poszukuje albumow Nightwish jak by co :wink: szukalem po forach z linkami do rapida ale to w wieekszosci mp3 :cry:
    Pozdrawiam!!!

Torrent.
    http://btjunkie.org/

Skomentuj

Hm troche jest (2 albumy) dzieki :wink: szukamy wiecej :wink:
      Pozdrawiam!!!

Skomentuj

www.hdbits.ro

tutaj oprocz filmow w HD znajdziesz tez sporo FLACOW

Skomentuj

www.mininova.org/search/?search=flac

też torrenty, ale duzo więcej

Skomentuj

Chevelle nic nie ma :( a jak jest to nie ma źródeł. U mnie nawet płyt ich nie mają w mieście... może ktoś z was ma i wrzucił by obraz CD na jakiś serwer? obojętnie jaką płytę.

Skomentuj

http://peb.pl/

Skomentuj

http://isohunt.com/
                http://thepiratebay.org/

torrenty

Skomentuj

Wlasnie sie meczylem i udalo mi sie wyciagnac sciezke dzwiekowa z plyty DVD z koncertem EVANESCENCE :)

Jakosc wiadomo zadne mp3 :)

Utwor chyba jest w 6 kanalach lecz wlaczony u mnie na stereo brzmi naprawde swietnie jeden ulubionych kawalkow dam wam okazje posluchac :)

Evanescence-Breath_No_More.flac

ladny wokal ladna perkusja powiedzcie jak brzmi u was na kolumnach ))

Skomentuj

Jak ktos chce to na pebie jest dyskografia Atb 4,3Gb we flackach. Na rapida rzucone oczywiscie wiec na neo niema problemu.

Skomentuj

Zamieszczone przez VwMarcin
                      dyskografia Atb 4,3Gb we flackach
                      mam to - polecam
                      szybciej i lepiej by bylo gdybym to nagral i wyslal poczta...

Skomentuj

Nie wiem czy mogę, ale jak chcecie to wstawię torrenta z 500 Piosenkami w formacie FLAC z lat 50-90. Jest już wyseedowany więc nie ma problemu ze ściąganiem.

Skomentuj

to nie lepiej na rapida ? :P
                          stamtąd ściągam jakieś 1.7-1.8 gigabajta na godzinę, a torrenty to się miesiącami zasysa...

Skomentuj

Zamieszczone przez takero
                            to nie lepiej na rapida ? :P
                            stamtąd ściągam jakieś 1.7-1.8 gigabajta na godzinę, a torrenty to się miesiącami zasysa...
                            Tez bylbym za rapidem bo mam takie same doswiadczenia z torrentami niestety...

Skomentuj

No niestety ja tych plików nie mam na dysku, ściągam tylko wybrane. Ale jak jesteście zainteresowani to wstawiam link tutaj

Skomentuj

Marcin i Takero

Co do torentow to zalezy wszystko od konfiguracji :) mi sie sciaga 500kb-1mb :) no i wszystko zalezy kto jakie lacze ma

ja umieszczam pliki na takiej stronie zobaczcie moze lepsze od RAPIDA bo na nim nigdy nie umieszczalem

www.file4u.pl

Skomentuj

Od razu zaznaczam że w formacie Mp3 ale bardzo dobrej jakości:

Kuschelrock all (1989-2006) 01-20

Skomentuj

A ja szukam teraz

DARKSEED - DIVING INTO DARKNESS

oczywiscie najlepiej w FLAC czy jakis inny lossless

Skomentuj

Odświerzam ponieważ może ktoś skożysta z informcji.
                                      Na pebie ostatnio pojawiło się bardzo dużo teledysków w jakości HQ (prawie wszystko w formacie.vob czyli dvd). Linki są na rapidzie i już drugą noc jest happy hour czyli ściąga się szybciutko bez rzdnego czekania i rozkminiania kotów w kodach. Jakość obrazu w teledyskach wiadomo ale jakość dzwięku-bajka. Ja już nawet nieściągam żadnych badziewnych formatów-szkoda uszu :cool:

Skomentuj

Polecam pierwszą, dobrze znaną piosenkę w bardzo dobrej jakości Eagles - Hotel California (Flac 96KHz 5.1)

Skomentuj

Czaruję...
                                        X