Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Skad flac'i

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Ma ktoś może namiary na płyte Kazik - Melassa?? W obojętnie jakim formacie bezstratnym...

Skomentuj

nielaska zainstalowac sobie emule i nie zadawac glupich pytan? maneater: moze czas najwyzszy kupic pierwsza oryginalna plyte? wtedy porippujesz sobie do mp3 i porownasz sobie bezstresowo do oryginalu jaka kompresja ci odpowiada...

Skomentuj

Caleb pierwszą juz mialem, ta byla by jakaś tam z kolei, tylko wtedy mialem Xlat mniej i nie wiedziałem ze org plyta moze mi sie przydac, wtedy wolalem komputerek i mp3 ktore malo zajmowało a dalo sie sluchac, a plyty oddawało sie, "pozyczało" no jak to sie mowi na wieczne nieoddanie czy cos...a teraz szkoda kaski na płyte z ktorej chce jedną piosenke...ewentualnie kupił bym Sokoła i Pono - TPWC, bo z niej podoba mi sie wiekszosc piosenek, wtedy nie rippował bym do MP3 tylko FLAC bo CDek moj na sprzedaz....allegro...

Skomentuj

i jaki z tego wniosek? ze te wszystkie borixony i inne badziewia to straszne gowno, skoro na cala plyte jeden utwor jest fajny. :P btw nie masz znajomych czy sasiada co by nie mial jakies org plyty? to bys sobie przetestowal czym sie rozni oryginal od kompresji do mp3 czy aac. w sumie i tak nie widze sensu posiadania flacow jakichs "przebojow" tego lata... Takiej muzyce niewiele pomoze brak kompresji - nadal bedzie tak samo cienka :P. moze warto otworzyc sie kiedys na muzyke, a nie jakas radiowa papke? swoja droga dziwie sie, ze na tym forum przyzwalana jest dyskusja nt zrodel nielegalnej muzyki.

Skomentuj

Hehe te źródła sa i bedą a w ich regulaminach pisze ze po 24H nalezy wywalic pliki itd...Nie obrazaj czyjejs muzyki Caleb...poprostu chciałem zobaczyc czy warto...wiekszosci zdaniem nie warto...a co do przebojów lata itd to nie dla mnie, nie wiem czy zauwazyłes ze wymieniłem same stare piosenki...Skoro tez gromadze sobie FLAC to nie po to by znow wracac do mp3, moje stare mp3 wywalilem i zamiast nich sciagam sobie FLAC AAC i OGG lepsze jakies...a co do BRXa to miał duzo fajnej muzyki moim zdaniem, ja lubie go sluchac, a to co wspomnialem czyli ze dla jednej piosenki nie opłaca sie sciagac plyty to np dla mnie taki jest KORN....podoba mi sie komercyne Twisted Transistor....

Skomentuj

no coz. kazdy moze miec wlasne zdanie o muzyce - tego mi zabronic nie mozesz - demokracja. :) czy warto czy niewarto miec flacow to akurat osobista sprawa - mowie, przetestuj, porownaj utwory w mp3 do flacow to sobie wyrobisz wlasne zdanie. najlepiej zeby uniknac efektu placebo skorzystac z abx. kontynuujac watek muzyki to faktycznie - borixon to raczej nie hit tego lata, kojarze go jakos z obozow 5 lat temu... za to sokol ze swoim hitem "w aucie" to raczej tegoroczny/zeszloroczny szal :P.
              co do korna to akurat dosc slaby przyklad na niekomercyjna muzyke, a juz na pewno jesli mowimy o albumie see you on the other side, z ktorego wlasnie pochodzi twisted transistor. korn ciekawy to byl pare lat temu, a w szczegolnosci na pierwszych dwoch plytach... jakkolwiek nie zmienia to faktu, ze to raczej slaby wyznacznik ambitniejszej muzyki :P

Skomentuj

Witam
                Ściągnąłem Poniższy album w jakimś formacie: HDS DTS 5.1 i niestety mam sam szum. Czy do tego trzeba jakieś specjalne kodeki? Wszystkie podstawowe mam do flaca, ape itd
                http://avaxhome.ws/music/rock/DOFutureP.html

[ Dodano: 2008-10-18, 12:16 ]
                już działa w WinDVD.

Skomentuj

http://exbee.pl/

Skomentuj

Zamieszczone przez pegelmesser
                    http://exbee.pl/
                    Dałeś to w kategorii do testów sprzętu i tutaj imo w obu przypadkach bez sensu bo to nie jest lossless ani muzyka wymagająca czegoś od sprzętu. No chyba że coś źle kliknąłem ale strona przekierowuje na wp do mp3

Kurde już trzeci wątek w którym wkleiłeś link no co za spam... ba nawet czwarty

Skomentuj

Zamieszczone przez jamess8
                      Witam
                      Ściągnąłem Poniższy album w jakimś formacie: HDS DTS 5.1 i niestety mam sam szum. Czy do tego trzeba jakieś specjalne kodeki? Wszystkie podstawowe mam do flaca, ape itd
                      http://avaxhome.ws/music/rock/DOFutureP.html

[ Dodano: 2008-10-18, 12:16 ]
                      już działa w WinDVD.
                      Wow!!!Foobar 2000

Skomentuj

Czaruję...
                      X