Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

(R)Ewolucja

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

(R)Ewolucja

Jestem w szoku chyba przegapiłem małą rewolucję. Właśnie ta stronka wlała we mnie chęć robienia samemu kolumn, subów itp. ale było to kilka lat temu, strona była pod skrzydełkami igod (a) (dalej jest ???) a połączenie z netem było z modemu 56k :razz: (co bogatsi cieszyli się SDI) rany pamiętam jak próbowałem zrobić "igodowego" suba do kompa arn w band passie z bodajże 18w wzmakiem, później było troche własnych konstrukcji i długa przerwa (studia, praca, tp podpinała mi 3 lata neta :sad: ). Teraz necik jest i uśpiona pasja jakby powróciła...nie trudno było znaleźć Waszą stronę. Od kilku dni przeglądam ją bardzo dokładnie i powiem że szczęke mam nisko na podłodze, ludzie to już nie jest hobby !!! to jest audiomania co poniektóre konstrukcje na audioshow by zrobiło niemałą furorę. Dobra koniec gadania nadrabiam zaległości hehe.

Nie wiem czy włożyłem temat tam gdzie powinnien on być jakby co to z góry sorry
    a korzystając z okazji chcę pozdrowić wszystkich forumowiczów, moderatorów i oczywiście właściciela strony cholernie jestem ciekaw czy to ta sama osoba...tych co pominełem też pozdrawiam i biore się do roboty :razz:

Pierwsza rzecz, wladze na forum teraz trzyma Quester,
    co do reszty, to wiadomo ze forum sie rozwija... chociaz teraz to tak jakby w miejscu stoi...
    Pozdrawiam :)

Skomentuj

Oj stoi w miejscu... Produkcja też zwolniła i nie ma takiego wysypu nowych konstrukcji jak chociażby rok temu...

Skomentuj

To pewnie jest cisza przed burzą

Skomentuj

Zamieszczone przez MormoN
          Oj stoi w miejscu... Produkcja też zwolniła i nie ma takiego wysypu nowych konstrukcji jak chociażby rok temu...
          Jak się zrobi raz a porządnie to później konstrukcja służy latami może dlatego taki postój, albo większość już nie ma miejsca w domu :wink:. tak się przyglądając to pare osób na forum robi kolumny jak dobra linia produkcyjna :razz: ale co tam kuchnia też dobre miejsce na głośniki...mamie będzie się lepiej klepać kotlety

Skomentuj

Zamieszczone przez adambb
            mamie będzie się lepiej klepać kotlety
            Przede wszystkim :-)

Jak się zrobi raz a porządnie to później konstrukcja służy latami
            Taki jest mój plan tym razem... ale mam kilku chęnych na "usługę" :-) Nie wykluczone że będę dalej ciągnął budowanie. Trochę już się doświadczenia nabrało...

Skomentuj

Zeby się towarzystwo rozruszało to trzeba organizować konkursy, lista top 5 najlepszych konstrukcji itp. ale też z udziałem aut bo trzepie zabudowe z żywicy w Tigrze to może sie zakwalifikuje :razz:

Skomentuj

ale też z udziałem aut bo trzepie zabudowe z żywicy w Tigrze to może sie zakwalifikuje
                i tak bys przegral z przygotowywanym przezemnie peugotem 205 :twisted:

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
                  tak bys przegral z przygotowywanym przezemnie peugotem 205
                  hehe to się okaże :twisted: nawet sobie nie wyobrażasz jak trudno pokonać Buszmena i darmowe zmrożone piwo przy samochodzie

Skomentuj

hehe to się okaże nawet sobie nie wyobrażasz jak trudno pokonać Buszmena
                    oj to faktycznie niemam szans... ja mam w przygotowaniu jedynie vify A16WG + neodymowe XT25 + DLSW312B do bagaznika. zasilane to bedzie docelowo uniampami :P

Skomentuj

a ja zezbie sliczne monitorki o zakrzywionych krawedziach niedlugo w gotowych konstruckajach no i suba na ss 23

Skomentuj

Nie no tak poważnie to BMa Nuke 12 dorwałem za 150zł (używka, wersja JUESEJ) więc żal nie brać za wzmaka dałem trochę wiecej i uważam że są to udane produkty BMa na pewno to nie jakieś super hiper mega pałer urządzonka ale za tę kasę ??? poza tym lubie dawać sprzęt w ładną oprawę więc koniecznie to musi być żywica pare elementów obszyte skórą za niedługo jak się z tym uporam to można będzie oglądać, na razie mierze, obliczam, debatuje :lol:

Skomentuj

BMa Nuke 12 dorwałem za 150zł
                          a ja DLSa za 70zl :mrgreen:
                          niedługo jak się z tym uporam to można będzie oglądać, na razie mierze, obliczam, debatuje
                          no u mnie to potrwa, oj potrwa - brak kasy, czasu i wzmaczniaczy...

Skomentuj

To co niedługo widzimy się w dziale konstrukcje :razz: dziś testowałem tego wzmaka i glośniczka (ahh ta ciekawość) i w sumie myślę że to dobrze jest pospinane, zrobie w niedziele fotke i wrzuce ocenisz... bo ja się tak zakręciłem że szok

Skomentuj

zasilane to bedzie docelowo uniampami :P
                              to o zawodach zapomnij :P

Skomentuj

Zamieszczone przez takero
                                to o zawodach zapomnij
                                czemu? musi byc fabryczny sprzet?

Skomentuj

czemu? musi byc fabryczny sprzet?
                                  Nic prostszego zakładasz firme np Pawel Sound Połer laserem wypalasz na obudowie logo i już możesz startować

Skomentuj

Nic prostszego zakładasz firme np Pawel Sound Połer laserem wypalasz na obudowie logo i już możesz startować
                                    Sprzęt musi być dostępny w sprzedaży, w katalogach, w czymkolwiek, ale tak by każdy mógł go kupić.

Skomentuj

Zamieszczone przez takero
                                      Sprzęt musi być dostępny w sprzedaży, w katalogach, w czymkolwiek, ale tak by każdy mógł go kupić.
                                      Czyżby bali się wyrobów hobbystycznych ???

Skomentuj

Chodzi o to że masz tam też klasy cenowe i jak zakwalifikować diy wzmacniacz wtedy ?
                                        Pozatym - równe szanse , bezpieczeństwo itd.

Skomentuj

Czaruję...
                                        X