Jestem w szoku chyba przegapiłem małą rewolucję. Właśnie ta stronka wlała we mnie chęć robienia samemu kolumn, subów itp. ale było to kilka lat temu, strona była pod skrzydełkami igod (a) (dalej jest ???) a połączenie z netem było z modemu 56k :razz: (co bogatsi cieszyli się SDI) rany pamiętam jak próbowałem zrobić "igodowego" suba do kompa arn w band passie z bodajże 18w wzmakiem, później było troche własnych konstrukcji i długa przerwa (studia, praca, tp podpinała mi 3 lata neta :sad: ). Teraz necik jest i uśpiona pasja jakby powróciła...nie trudno było znaleźć Waszą stronę. Od kilku dni przeglądam ją bardzo dokładnie i powiem że szczęke mam nisko na podłodze, ludzie to już nie jest hobby !!! to jest audiomania co poniektóre konstrukcje na audioshow by zrobiło niemałą furorę. Dobra koniec gadania nadrabiam zaległości hehe.
Nie wiem czy włożyłem temat tam gdzie powinnien on być jakby co to z góry sorry
a korzystając z okazji chcę pozdrowić wszystkich forumowiczów, moderatorów i oczywiście właściciela strony cholernie jestem ciekaw czy to ta sama osoba...tych co pominełem też pozdrawiam i biore się do roboty :razz:
Nie wiem czy włożyłem temat tam gdzie powinnien on być jakby co to z góry sorry
a korzystając z okazji chcę pozdrowić wszystkich forumowiczów, moderatorów i oczywiście właściciela strony cholernie jestem ciekaw czy to ta sama osoba...tych co pominełem też pozdrawiam i biore się do roboty :razz:
Skomentuj