Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

poszukuje wzmacniacza do subwoofera (panel)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

poszukuje wzmacniacza do subwoofera (panel)

Jak w temacie poszukuje wzmacniacza takiego gotowego do zamontowania w odubowie subwoofera.

Subwoofer na glosniku TONSILA GDN 20/80/2 8Ohm

Najlepiej zeby oprocz wejnscia na (CHINCH) mial wejscie na sygnal z kolumn ( mam nadzieje ze wiecie oco mi chodzi)

Moze macie na sprzedaz albo polecicie mi gdzie moge takowy kupic, szukalem troche na stronach www ale albo wzmacniacze owe nie maja wejscia wlasnie na ten sygnal zk olumn albo sa za slabe, czy tez obsloguja tylko 4 Ohm.

Tak czy owak jakiej mocy wzmacniacz musi byc do tego glosnika ?

Nie zamierzam katowac glosnika ale chcial bym poprostu dobrze go wykorzystac.

Zamieszczone przez raffal81
    czy tez obsloguja tylko 4 Ohm.
    hehe niema takich :P obsluguje minimum 4ohm ;]

pogadaj z irkiem - za 270zl kupisz u niego gotowy panel 150W/4ohm 90W/8ohm.

zdjecia masz tutaj http://diyaudio.pl/viewtopic.php?t=9780
    tylko popros o wersje z wejsciami wysokopoziomowymi bo docelowo jej niema (ale to 4 rezystory + gniazda)

Skomentuj

Przepraszam za blad mialem wlasnie na mysli to ze 4Ohm i 120w wzmacniacz to po podlaczeniu 8Ohm da mi polowe mniejsza moc wiec 60w to chyba za malo ???

znalazlem cos takiego ale sceptycznie do tego podchodze

http://www.allegro.pl/item334579276_...voc_am120.html

Czy tez moze i by sie nadawal :)

Z Irkiem kiedys rozmawialem ale pamietam ze sie przeprowadzal czy cos takiego i napisal mi ze nie jest teraz w stanie wykonac takowego wzmacniacza :)

Ale mam nadzieje ze juz sie przeprowadzil i zadomowil

Jezli jakis wzmacniacz znalazl bym na internecie to mogl bym kupic i nie zawracac IRKOWI glowy :)

Szukam takiego ktory bedzie optymalny do tego glosnika porpostu :)

Skomentuj

akurat elektroniki mivoca nieznam. ale wydaje mi sie ze bylby dobry... ale raczej do 4ohm...

Skomentuj

Czaruję...
        X