Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

komórka do 350pln

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

komórka do 350pln

Z powodu wysłużenia obecnie używanego telefonu postanowiłem go zmienić. Szukam czegoś do max 350. Najlepiej nowy ale używki tez wchodzą w grę. Czego oczekuje?... :
    - w miarę możliwości dużego wyświetlacza (wiem ze na dużo nie mogę liczyć)
    - mp3palyer
    - slot kart pamięci
    - no aparat to już podstawa
    - koniecznie bez dżojstika

przyglądają allegro z nowych to chyba tylko nokia 5200, 3110classic lub samsung e250.

to ja polecam
    nokia 63 10i
    pierwsza lepsza mptrojka ze slotem pamieci
    aparat albo analogowy albo cyfrowy albo na zeby :)
    no i jak bez joisticka to myszka
    a no i panel cieklokrystaliczny na plecy :P

ok bylem sarkastyczny ludzie komorka sluzy do dzwonienia :P

Skomentuj

Zamieszczone przez XYS
      ok bylem sarkastyczny ludzie komorka sluzy do dzwonienia :P
      dokładnie :)

Skomentuj

komórka to już nie tylko urządzenie do dzwonienia...

Skomentuj

jedyna przydatna funkcja to mp3 :P

Skomentuj

Tez zawsze bylem zdania ze sluzy do dzwonienia ale nie zpaominajmy wlasnie o MP3 czy zdjeciach bo te nowsze telefony naprawde robia juz niezle zdjecia.

ja mam sonegoercissona k800i i musze przyznac ze zdjecia robi naprawde dobre wiadomo ze aparat to to nie jest ale zdjecia albumowe spokojnie mozna tym wykonywac

w cenie 350zl ciezko bedzie cos nowego znalesc z duzym wyswietlaczem dobrym aparatem i mp3

Wedlug mnie najbardziej multimedialna firma i w miare tania ktora to wszystko oferuje jest wlasnie SE od zawsze jak pamitam mialem telefony tej firmy i nie narzekalem, oczywisie NOKIA jest najbardziej popularna firma i robi wiele swietnych telefonow lecz ich ceny sa znacznie wyzsze.

Co do JOYSTICKA to na pewno obawiasz sie ze po pewnym czasie przestanie dzialac owszem jest to jeden minus zabrudzenie miejsc stykowych o ktore latwo koncz sie w sktkach wlasnie brakiem jego dzialania, ja od czasu do czasu przeczyszcze sobie sprezonym powietrzem czy jakims jeszcze wacikiem itp jest duzo na to sposobow i dziala jak nowy

Skomentuj

moze nokia 6680, ew jak sie uda wyhaczyc za normalne pieniadze to n70. nic ciekawszego nie widze szczerze mowiac

Skomentuj

poluj na 6300, bardzo dobry telefonik

Skomentuj

Dokładnie 6300 to bardzo dobry tani telefon. Mam taki (z resztą dużo znajomych a także w rodzinie ma ten fonik) i sobie chwale. Zdjęcia robi całkiem całkiem ale tylko w dzień. Po zmroku to już kijowo. Ma bardzo fajny duży wyświetlacz o wysokiej rozdzielczości i 16,7 mln kolorów :) MP3 fajnie gra (equalizer itp) można odtwarzać filmy po skompresowaniu na MP4 (ja sobie wgrałem całego Borata ). Jest bardzo schludnie wykonany - bez zbędnych bajerów - elegancik.

Skomentuj

A ja polecam k800i

Skomentuj

Co Wy z tymi nokiami :P Nokia to szajs i taka jest prawda :P

Ja polecam Benq-Siemens EF81, jest to naprawdę porządny i TANI! telefon :)

Ma MP3- SUPER JAKOŚĆ, W ŻADNYM INNYM TELEFONIE NIE MA TAK DOBREJ JAKOŚCI Z GŁOŚNIKA! No i w słuchwkach też jest super dźwięk :)

Ma karty pamięci microsd ( do 1gb )

Aparat 2MP

UMTS

wyświetlacz 256 tys. kolorów

rozdzielczośc 240x320 -- super wyświetlacz, idealnie wszystko wygląda

Super wygląd Aluminiowa przednia obudowa, zewnętrzny ekranik za szkłem hartowanym ( mam ten telefon już rok i nie ma na zew. wyświetlaczu żadnych rysek! )

Naprawdę polecam, nie mam z nim najmniejszych problemów, a kosztuje NOWY już od 320zł, a to dlatego, ze połaczenie benq-siemens sie rozpadlo, i ceny ich telefonow spadly strasznie w dol. Muszę dodać, że ten telefon kosztował normalnie 1300zł

Zdjęcia robi w dzien idealne, po zmroku wiadomo, już troszkę gorsze.

W necie jest mnóstwo gier, programów do tego telefonu, i innych dupereli, ale się tym nie bawie :) Raz wgrałem jakis motyw i mam go do dzis :P

To by było na tyle :]

Skomentuj

poti89, poti89, 6300 ma kiepska baterie
                        a ja sie upre i powiem kup 6310 jak dla mnie telefon legenda :)

Skomentuj

Z telefonow polecam SE750i, bateria tydzien spokojnie trzyma, jakos dzwieku w porownaiu z kazda Nokia x10 lepsza.
                          Co do komórek, szop, szajerów, bud, garaży czy innych kurników to polecam psią bude za 349zl

Skomentuj

cudny90: nokia to szajs? coz za glupie uogolnienie - uwierz, ze symbianowe nokie potrafia sporo i taka 6680 to naprawde dobry wybor - tym bardziej jesli nie mamy za wiele pieniedzy. a o EF81 mozna wyczytac wiele "dobrego" o jego sofcie - imo telefon powinien dzialac tez stabilnie...

Skomentuj

Te informacje o sofcie ef81 są przestarzałe, nowy soft jest zupełnie stabilny i nie ma żadnych problemów.

A jeśli chodzi o symbianowe nokie, to są takie stabilne, że N70 w menu się ścina jak nie powiem co! I taka jest prawda :P Nokie, były dobre na początku, za czasów 3210/3310, to są telefony legendy! Zawsze jest tak, że jak jakaś firma się "nachapie" :P To potem z fabryk wylatuje szajs :P Wg mnie "niezawodnośc nokii" to jakiś stereotyp i tyle :P

Ja od N70 wolałbym już K750i, no ale kolega nie lubi joysticków :]

Skomentuj

Ja mialem nokie na symbianie i mi sie wieszala i strasznie mulila ;/

Stanelem pozniej przed wyborem n95 i k800i

Mimo wszystko wziolem k800i kosztowal mnie 99 funtow a za n95 chcieli od 300 do 500

Ok moglem kupic nawet i ta n95 ale wwziolem ja do reki duze pudelko ladny wyswietlacz ale obudowa jak z zabawki dla dziecka straszna tandeta ;/ jak za telefon za ta kase to sie nie postarali a pozniej szok przy wlaczeniu aparatu musisz czekac z 20 sekund zanim sie wlaczy nastepna paranoja, a to wlasnie z winy tego symbiana tak mysle to nie to samo co java dziala naprawde wolno ;/

Mimo wszystko nokie to swietne telefony ale jezeli chodzi o multimedialnosc brakuje im do takich jak SEk800i czy k850i i innych modeli, przede wszystkim cena ktora czasami jest wrecz miazdzaca.

Wydaje mi sie ze jezeli chodzi o aparat multimedialny to NOKIA raczej odpada bo przy cenie 350zl nie dostaniemy aparatu multimedialnego, wieszky wybor za to mamy w innych markach telefonow miedzy innymi SE.

Skomentuj

mialem te benq-siemens, oj nie polecam i to bardzo

[ Dodano: 2008-04-03, 20:38 ]
                                  XYS, a ile Ci trzyma bateria??

Skomentuj

Ja mialem nokie na symbianie i mi sie wieszala i strasznie mulila ;/
                                    faktycznie jest mowa o nokii 6680 - ktora faktycznie do krolow szybkosci nie nalezy, ale za to oferuje sporo mozliwosci - bardzo mi sie np podoba aktywny tryb gotowosci - wszelkie dane z kalendarza laduja od razu na glowny ekran - praktycznie o niczym dzieki temu nie zapominam. natomiast nokie symbianowe 9.2 (z feature packiem 1) dzialaja znacznie szybciej niz np k800i, ktora w porownaniu do np 6120 czy e51 sie muli jak cholera.
                                    Stanelem pozniej przed wyborem n95 i k800i

Mimo wszystko wziolem k800i kosztowal mnie 99 funtow a za n95 chcieli od 300 do 500
                                    w k800i poza aparatem (ktory i tak w porownaniu do byle cyfrowki za 250zl jest dosc lipnej jakosci) nie widze szczerze mowiac nic ciekawego - lepiej juz bylo kupic najtanszy telefon z abonamentu i do tego kompaktowa cyfrowke za 250zl...
                                    a n95 to zupelnie inny telefon - symbian, gps.

Skomentuj

Zamieszczone przez Caleb
                                      w k800i poza aparatem (ktory i tak w porownaniu do byle cyfrowki za 250zl jest dosc lipnej jakosci) nie widze szczerze mowiac nic ciekawego - lepiej juz bylo kupic najtanszy telefon z abonamentu i do tego kompaktowa cyfrowke za 250zl...
                                      a n95 to zupelnie inny telefon - symbian, gps.
                                      Zgadzam sie z tym w 100%, a Nokia wielka srasznie jak dla mnie

Skomentuj

wszelkie dane z kalendarza laduja od razu na glowny ekran
                                        Mmmmm, cóż za technika :)

Nie rozumiem Cię Caleb, bo dla mnie najważniejsza jest szybkość obsługi telefonu, "klik klik i gadam"

Skomentuj

Czaruję...
                                        X