Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

[sprzedam] STX MX-140 w skrzynkach Sonus Faber

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

[sprzedam] STX MX-140 w skrzynkach Sonus Faber

Witam,
    na sprzedarz zestaw monitorów DIY. Środek to STX MX-140 (głośniki, zwrotnica, tunel BR, objętość), natomiast skrzynki to moja próba stworzenia czegoś podobnego do Sunus Faber Cremona Auditor M.
    Konstrukcja nie dokończona - brak "blach" do standów oraz kolców Zestaw był używany przeze mnie, aczkolwiek niedużo. posiada drobne mankamenty jak niewielkie mankamenty jak odpryski farby na kilku miejscach standów, czy "bąbel" na fornirze w jednym miejscu.
    Sprzedaję gdyż od jakiegoś czasu mieszkam w niedużym mieszkaniu i obecnie nie widzę opcji żeby je gdzieś u siebie postawić (dzieci, brak miejsca itp.). Poza tym po czasie widzę żę bardziej ze mnie stolarz niż audiofil i dlatego soundbar ze względu na zwój rozmiar w zupełności mi wystarcza. Monitorki były używane ze wzmacniaczem Yamaha AX-700, wzmacniacz również mogę sprzedać (nie sprzedaję samego)

Załączam post w którym do pewnego czasu wrzucałem aktualizacje z budowy:
    https://diyaudio.pl/forum/praktyczni...ch-od-serblina

Szukam kogoś kto tchnie w nie drugie życie gdyż u mnie już od 2 lat siedzą zakurzone a wcześniej też nie były wiele używane. Możliwość obejrzenia i odsłuchu na terenie Krakowa.

Kontakt raczej telefoniczny: 518516679
    Na maila mogę przesłać więcej zdjęć

cena: 2100zł

You do not have permission to view this gallery.
    This gallery has 1 photos.
    Last edited by Lukass008; 18.07.2021, 22:25.
Czaruję...
X