Jak w temacie. Poszukuję tego konkretnego modelu i oprócz jego mniejszego brata nie znalazłem nigdzie oferty krajowej, więc może chociaż ktoś ma namiary gdzie mogę się zwrócić w sprawie zakupu?
Pozdrawiam!
Nie wiem, czy o ten chodzi - ale oznaczenia się zgadzają https://www.soundimports.eu/en/dayto...s315he-22.html
Kupowałem u nich kilka wysokotonowych, cena wyszła bardzo dobra, praktycznie taka sama jak w Polsce - tylko że w kraju były w ofercie, ale nie było ich w magazynie.
Byłem bardzo zadowolony z obsługi, w dodatku cena przesyłki bardzo sensowna.
Ja również bardzo krótko czekałem od momentu wysłania, choć od zamówienia do wysyłki upłynęło trochę czasu - ale tylko dlatego, że Dayton jakoś słabo zaopatrywał Europę.
Podobno brak stali (i ogólnie wszystkiego) - bo było to wtedy, gdy covid opanował świat i umysły
Oni w sklepie podają przy każdym produkcie stan magazynowy. Jak kupisz coś, co jest dostępne, najczęściej wysyłają na drugi dzień. Można też pytać o dostępność produktów - odpisują na maile.
Ja Soundimports polecam. Co prawda doswiadczenia mam z zamawiania z UK, ale mialem juz u nich kilka zakupow i za kazdym razem przesylka byla u mnie w ciagu 24h - problemow ze zwrotem tez nie ma jakby co.
Ogolnie holenderskie sklepy internetowe to jest top topow jesli chodzi o obsluge, logistyke itp.
Skomentuj