Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Dayton Audio RSS315HE-22

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

[kupię] Dayton Audio RSS315HE-22

Jak w temacie. Poszukuję tego konkretnego modelu i oprócz jego mniejszego brata nie znalazłem nigdzie oferty krajowej, więc może chociaż ktoś ma namiary gdzie mogę się zwrócić w sprawie zakupu?
    Pozdrawiam!

Nie wiem, czy o ten chodzi - ale oznaczenia się zgadzają https://www.soundimports.eu/en/dayto...s315he-22.html
    Kupowałem u nich kilka wysokotonowych, cena wyszła bardzo dobra, praktycznie taka sama jak w Polsce - tylko że w kraju były w ofercie, ale nie było ich w magazynie.
    Byłem bardzo zadowolony z obsługi, w dodatku cena przesyłki bardzo sensowna.
    Last edited by pavyan; 01.03.2023, 10:51.

Skomentuj

Widziałem tę stronę ale nie wiedziałem, że wysyłają do PL. Jeśli mogę dopytać ile czasu czekałeś na swoje zamówienie?

Skomentuj

Soundimports. Czekałem tydzień na dostawę. Nie miałem w z tym sklepem żadnych problemów.

Skomentuj

Ja również bardzo krótko czekałem od momentu wysłania, choć od zamówienia do wysyłki upłynęło trochę czasu - ale tylko dlatego, że Dayton jakoś słabo zaopatrywał Europę.
          Podobno brak stali (i ogólnie wszystkiego) - bo było to wtedy, gdy covid opanował świat i umysły

Skomentuj

Oni w sklepie podają przy każdym produkcie stan magazynowy. Jak kupisz coś, co jest dostępne, najczęściej wysyłają na drugi dzień. Można też pytać o dostępność produktów - odpisują na maile.

Skomentuj

Wygląda na to, że będzie darmowa wysyłka:
              https://www.soundimports.eu/en/servi...pping-returns/

Skomentuj

Ja Soundimports polecam. Co prawda doswiadczenia mam z zamawiania z UK, ale mialem juz u nich kilka zakupow i za kazdym razem przesylka byla u mnie w ciagu 24h - problemow ze zwrotem tez nie ma jakby co.
                Ogolnie holenderskie sklepy internetowe to jest top topow jesli chodzi o obsluge, logistyke itp.

Skomentuj

Czaruję...
                X