Mam na sprzedaż kolumny podłogowe, które zaprojektowałem i zestroiłem dla firmy JMA (Jeleniogórska Manufaktura Audio).
Kolumny sprzedaję jako ex-demo, mają drobne wady w postaci otarć i przerysowań lakieru, głośniki i zwrotnice w 100% sprawne.
Wszystkie widoczne artefakty zaznaczyłem na zdjęciach. Fotki robione były z lampą, aby lepiej pokazać uszkodzenia. Na pierwszy rzut oka
te uszkodzenia są w zasadzie niewidoczne ;-)
Mam do sprzedania 2 pary tych kolumn:
- para w kolorze biały satynowy (RAL 9010): 12500,- zł
- para w kolorze czarny mat (RAL 9005): 11500,- zł
W komplecie do każdej pary są cokoły wykonane ze stali nierdzewnej, które kosztowały $$$.... ;-)
Trochę suchych danych technicznych:
zastosowane głośniki:
• woofery: 2x 7” Scan Speak 18W/8545K00
• średnie: 1x 5” Satori MR13P-4
• wysokie: 1x 1” Scan Speak D3004/660000
parametry:
• czułość: 90dB/2,83V
• impedancja nominalna: 4 ohm, minimum 2,4 ohm @ 150 Hz
• częstotliwości podziałów: 600 Hz i 3,2 kHz (wszędzie filtracja LR2 do strony akustycznej)
• strojenie portu bass reflex: 30 Hz
wymiary (bez cokołów):
• wysokość: 106,2 cm
• szerokość: 21,0 cm
• głębokość: 47,2 cm
Fotki
Para biała

Para czarna

I jeszcze poglądowy przekrój jak to wygląda w środku i rysunek z wymiarami
W osobnej komorze na dole mieści się zwrotnica, ukośna przegroda oddzielająca zwrotnice bardzo skutecznie
eliminuje fale stojące.

Do kolumn mam podwójne kartony zrobione pod wymiar oraz komplet narożników styropianowych. Z transportem nie będzie więc żadnego problemu. Możliwa również wysyłka paletowa.
Kolumny sprzedaję jako ex-demo, mają drobne wady w postaci otarć i przerysowań lakieru, głośniki i zwrotnice w 100% sprawne.
Wszystkie widoczne artefakty zaznaczyłem na zdjęciach. Fotki robione były z lampą, aby lepiej pokazać uszkodzenia. Na pierwszy rzut oka
te uszkodzenia są w zasadzie niewidoczne ;-)
Mam do sprzedania 2 pary tych kolumn:
- para w kolorze biały satynowy (RAL 9010): 12500,- zł
- para w kolorze czarny mat (RAL 9005): 11500,- zł
W komplecie do każdej pary są cokoły wykonane ze stali nierdzewnej, które kosztowały $$$.... ;-)
Trochę suchych danych technicznych:
zastosowane głośniki:
• woofery: 2x 7” Scan Speak 18W/8545K00
• średnie: 1x 5” Satori MR13P-4
• wysokie: 1x 1” Scan Speak D3004/660000
parametry:
• czułość: 90dB/2,83V
• impedancja nominalna: 4 ohm, minimum 2,4 ohm @ 150 Hz
• częstotliwości podziałów: 600 Hz i 3,2 kHz (wszędzie filtracja LR2 do strony akustycznej)
• strojenie portu bass reflex: 30 Hz
wymiary (bez cokołów):
• wysokość: 106,2 cm
• szerokość: 21,0 cm
• głębokość: 47,2 cm
Fotki
Para biała

Para czarna

I jeszcze poglądowy przekrój jak to wygląda w środku i rysunek z wymiarami
W osobnej komorze na dole mieści się zwrotnica, ukośna przegroda oddzielająca zwrotnice bardzo skutecznie
eliminuje fale stojące.

Do kolumn mam podwójne kartony zrobione pod wymiar oraz komplet narożników styropianowych. Z transportem nie będzie więc żadnego problemu. Możliwa również wysyłka paletowa.
Skomentuj