Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Pozostałości DIY

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

[sprzedam] Pozostałości DIY

Witam

na sprzedaż mam pozostałości po diy. Sprzedaje jako pakiet wszystko jednej osobie. Nie mam czasu na poszczególne graty. Zestaw dotyczy wielu rzeczy a same WO kosztują więcej jak cały pakiet. W skład zestawu wchodzą:

— 4ry rurki bass reflex. 2 mniejsze nowe, 2 większe użyte do testów. Są to modele:

BR-70-220-HP skrócone do 200 i dodane wewnętrzne zaokrąglenia z mdf. Wystarczy sobie je wkleić - 2szt

BR-50-185-HP - nówki, 2szt

— 4szt wzmacniaczy operacyjnych OPA2228 wlutowanych na „stoliki” dip8. Idealne do tuningu sprzętu audio oraz diy

Cena oryginalnych opa2228 w mouser z vat to ponad 50zł szt, ze stolikami jedna sztuka wyjdzie około 60zł. I nie bez powodu podaje mouser - po prostu różne portale to podróbki.

Te są 100% oryginalne !!! Na co daję gwarancje. Zdecydowanie ciekawsze od opa2604 opa604 opa134 opa2134 itd

— wyświetlacze kingbright zielone - dwa duże jeden mały, na jednym przyklejona folia przyciemniająca. Można odkleić

— pcb z przekaźnikami do załączania wyjścia w przedwzmacniaczu, dac-u czy innych zastosowań jak trigger itd. W zestawie 4szt pcb z przekaźnikami relpol 12v, przekaźniki oklejone taśmą miedzianą. Na pcb brak rezystora od diody ale mogę coś wlutować. Nie robiłem tego bo każdy sam sobie zazwyczaj moc świecenia diody dobiera samemu. Używane tylko do testów

Dodatkowo dokładam 4szt większych przekaźników relpol 5v. Ja stosowałem je w wielu miejscach.

Jeszcze jedno pcb do przekaźnika - niezalutowane - pod te przekaźniki wyżej wymienione

Jedno pcb przekaźnika zalutowane

Moduł bluetooth hm-11 z wbudowanym układem CC2541. W zestawie paragon. Moduł jest nowy. Polutowałem na pcb do zasilania i sterowania ale go nie użyłem

Duże kondensatory miflex - wszystkie 3szt nowe. 100uf, 50uf i 40uf, napięcia 450-500V. Np do kondycjonera itd kupowane w TME.

Pakiet conajmniej 25 różnych wartości dobrych rezystorów metalizowanych typu beyschlag czy welwyn itd w ilości łącznej pewnie conajmniej 200-300szt ?

Pakiet kondensatorów, głównie używane, rubycon, elna, panasonic, nichicon, philips, nippon, kemet - idealne do testów itd

— gniazda wejściowe, wyjściowe 230 oraz wtyczki

Wysyłka paczkomatem 19zł (dużo tego jest) lub odbiór osobisty.

Cena za całość - super okazyjne 150zł czyli ułamek ceny sklepowej tych gratów

Czaruję...
X