Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

zamowienie IT MDS08 z niemiec

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

zamowienie IT MDS08 z niemiec

tak jak w temacie - UKA bedzie zamawial MDS08 z intertechnik.de

jak ktos jest chetny to pisac

cena ok 200zl/szt

lub cokolwiek innego z http://www.intertechnik.de/
    np polecam http://www.intertechnik.de/Lautsprec...e,48,4438.html w promocji za 50E
    potrafi zagrac nawet basem a brzmienie jest warte wiecej niz te 200-250zl

kiedy zamykana jest "lista"??
    może bym się szarpną na tego MDS'a

Skomentuj

niewiem - jak sie zbierze grupa chetnych lub UKA dostanie kase :P

Skomentuj

to daj mi znać, bo na razie muszę przemyśleć : >

Skomentuj

Wstepnie sie pisze na jednego mds08

Skomentuj

o ile cena nie odbiegnie za bardzo od 200zl to się piszę

gdyby znalazło się z 10 osób to można by tego MDSa załatwić w cenie ok 180zł

Skomentuj

a może zamiast zamawiać przesyłką można by się zorientować jak daleko to jest od granicy i ktoś mieszkający blisko (np. zielona góra) mógłby po prostu odebrać zamówienie osobiście. Za drogę oczywiście zapłacimy a może się okazać, że gdzieś nie daleko i było by taniej niż kurierem.
              Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

lklukasz, chyba pomysł z osobistym odbiorem odpada, od granicy to ponad 700 km.
                pozatym chłopaki nie wiem czy zamówicie bezpośrednio u nich. na stronie przy zamawianiu pisze: Bestellen sie aus den Ländern BG, CH, CZ, JP, NL, PL, SLO leiten wir Ihre Bestellung direkt an unseren internationalen Vertriebspartner weiter. - zamawiając z BG, CH, CZ, JP, NL, PL, SLO przekazujemy państwa zamówienie bespośrednio do naszego przedstawiciela w danym państwie

Skomentuj

Jak reszta, jeśli się koszta zmieszczą w 200 zł to jedna sztukę bardzo chętnie przygarnę :)

Skomentuj

malutkiz, UKA je juz tam kupowal. nie wiem jak to robil ale nie musisz sie martwic o cene

tak wiec lepiej zrobic liste

UKA - kilka sztuk
                    pharoh - 1szt
                    scythe1123 - 1szt
                    gigipawel - 1szt

Skomentuj

Szkoda,że ceny na Daytona mają wyższe niż u nas!Widocznie są bardziej zachłanni niż nasi dystrybutorzy.Poprawcie mnie jeśli się mylę:np RSS390HF-4 w przeliczeniu daje 960pln a u nas za niewiele ponad 900pln...Wiem,to zabawka zza wielkiej wody,więc odpowiedź sama się nasuwa.

Skomentuj

Piku16 mówił mi jakby się nazbierało z 10 osób wtedy po ok 180zł można by nabyć ten głośniczek.

Zależy ile UKA będzie chciał sztuk

Skomentuj

scythe1123, co z tego ze kupisz go za ok 180zl skoro trzeba i tak doliczyc wysylke do polski i wysylke w polsce?
                          tak wiec lepiej pisac 200zl niz 180 ;]
                          no i euro drozeje :P

Skomentuj

Witam, to prawda co napisał scythe1123, jak będą chętni na ok 10sztk mogę załatwić w granicy 180zł ten głośnik wliczony jest już tutaj koszt wysyłki głośników do mnie. Należy tylko doliczyć koszt przesyłki ode mnie do zainteresowanych koszt 11zł.

Przy większej ilości głośników myślę, że jeszcze będzie można 10-20zł taniej kupić.

Skomentuj

Z tym kursem Euro to straszna lipa, z dnia na dzień idzie w górę a będzie coraz gorzej :/
                              Sytuacja w Grecji nie polepsza się.
                              Ale na moje chłopskie rozumowanie to Unia umoczyła tam dużo kasy , czyli wartość Euro powinna spaść.
                              Dobra nie spekuluje :)

Skomentuj

Zamieszczone przez gigipawel
                                Ale na moje chłopskie rozumowanie to Unia umoczyła tam dużo kasy , czyli wartość Euro powinna spaść.
                                Dobra nie spekuluje :)
                                to nie spekuluj bo jak tak będzie to i nas to czeka
                                Zamieszczone przez malutkiz
                                chyba pomysł z osobistym odbiorem odpada, od granicy to ponad 700 km.
                                no właśnie tego nie wiedziałem, bo na ich stronie nie ma adresu
                                Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

jeśli by się udało załatwić po 180zł to się piszę na 2szt

Skomentuj

Jak uzbieracie 10sztk, albo więcej dajcie znać to będę wstanie je załatwić.

Skomentuj

jezeli cena bedzie do 200zl razem z wysylka do polski to rowniez pisze sie na 1 sztuke

Skomentuj

UKA - kilka sztuk
                                        pharoh - 1szt
                                        scythe1123 - 1szt
                                        gigipawel - 1szt
                                        R.E.Durka - 2szt
                                        damiani - 1 szt

Panowie mamy już 6 sztuk nie licząc tego ile UKA będzie chciał czyli jeszcze potrzebujemy chętnych na 2 MDS'y i można zamawiać : )

Skomentuj

Czaruję...
                                        X