Dziś, albo jutro robie przelew, jak tylko dostaną pieniążki wyślą paczkę do mnie myślę, że w przeciągu 3-5dni będzie szła jak dojdzie do mnie dam znać, i wtedy zacznę wysyłać do was paczki.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Zamówienie Intertechnik MDS-08
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Panowie mam trochę złą wiadomość, ponieważ zrobiłem przelew za głośniki, i okazuje się, że PayPal pobiera 3,5%prowizji za przelew i od naszej sumy zamówienia wyszło to ponad 80zł, i dlatego musze was poinformować, że brakuje nam tej kwoty, i proszę was o przesłanie na moje konto po 8zł. Proszę o w miarę jak najszybsze przelewy, ponieważ chce przesłać brakujące pieniążki i zakończyć te zamówienie.
P.s Następnym razem już nie będę przelewu robił przez PayPal, bo nie dość, że mają spore prowizje, o których nie wiedziałem, to jeszcze ich kurs 1euro= 4,2zł bardzo duży, ja liczyłem wcześniej kurs po 4,1zł ale już nie będę nikomu głowy tym zawracał.
Następnym razem będzie trzeba zapłacić karta kredytową wyjdzie znaczniej taniej.
Skomentuj
-
hmmm spoko korzystałem z pay-pala i nigdy mi nie brał prowizji za wysłanie przelewu, tylko za odebranie kasy ;p te 3,5% to ściągają adresatowi.......
musiało się coś znowu zmienić, fakt że trochę sobie na przewalutowaniu odbijają "brak" opłat za wysyłkę kasy w postaci kursu przewalutowania ....
Skomentuj
-
Zamieszczone przez bawolekhmmm spoko korzystałem z pay-pala i nigdy mi nie brał prowizji za wysłanie przelewu, tylko za odebranie kasy ;p te 3,5% to ściągają adresatowi
Zamieszczone przez bawolekmusiało się coś znowu zmienić, fakt że trochę sobie na przewalutowaniu odbijają "brak" opłat za wysyłkę kasy w postaci kursu przewalutowania ....
Proszę o liste kto wpłacił, będzie szybciej.
Skomentuj
Skomentuj