Witam. Czy ktoś byłby zainteresowany grupowym zamówieniem różnych PCB w zależności od potrzeb ? (Gainclone, Uni etc.) ? Wiadomo w dużej ilości wyjdzie śmieszna cena i czy ktoś odpowiedzialny zajmie się całą akcją ?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Grupowe zamówienia na różne PCB ?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Tak do LMów sa do TDA nie. jesli powstanie jakas inicjatywa jak ma wyglądać taki zasilacz to zrobię. Chodzi o to czy chcecie by był na diodach czy na mostku prostowniczym. Moge pokusić sie o uniwersalne PCB z możliwością stosowania diod i mostka. Jednak zasilacz jest zawsze dyskusyjny ile i na jakie kondensatory dać miejsca. Słucham opinii to to zrobię.
Skomentuj
-
Panowie widzę że wszyscy chcą TDA, uni lub GC dlatego mam pytanie dało by rade załatwić np :
- 4 lub 6 płytek do n-mosfeta irka
- 2 płytki do holtona 400
Widze że ludzie chcieli by też płytki do jakiegoś zasilacza, jako że toroidy nowe aż tak tanie nie są a każdy w domu ma kilka zasilaczy ATX zepsutych może tak zaczniemy robić zasilacze impulsowe wg np tego projektu http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1287723.html
- jeśli się da jestem chętny na 4 płytki takiego zasilacza
Wzioł bym też ze dwie płytki przedwzmacniaczów jakiś prostych typy głośńość, balans, wysokie, niskie i ze dwa proste filtry aktywne do suba tylko żeby miał dwa wyjścia aby dało się zrobić z niego mostek...
Jeśli dało by się złożyć takie zróżnicowane zamówienie to piszcie ile by to mniej więcej kosztowało bo jakoś nie mam weny tyle trawić i wiercić...
Skomentuj
Skomentuj