Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Obudowy - zamówienie grupowe

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Obudowy - zamówienie grupowe

Witam

Mam do was pytanie. Byli by chętni na obudowy takie jak na zdjęciach ?? są one wykonywane przez firmę cyfronica. Wszystkie moje projekty zamknięte mam w ich obudowach i stąd właśnie moje pytanie gdyż mój obecny projekt nie wejdzie do żadnej ich obudowy bo każda standardowo ma głębokość 260mm a potrzebuje ok 300... i mogą wykonać taka na zamówienie ale muszę zamówić min 10 szt a nie chce zmieniać wyglądu moich klocków ani 10 szt nie potrzebuje...

cena takiej obudowy to 127.5zł , obudowa posiada takie złącze do kabla zasilającego wraz z włącznikiem jak u mnie z tylu plus jeden slot na bezpiecznik (u mnie 2 gdyż tego wymagał projekt) załączone zdjęcia pokazują taka obudowę z dodanym aluminiowym panelem co zawsze robię i wygląda to na prawdę ładnie. obudowa posiada otwory wentylacyjne i jest na prawdę bardo ładnie i solidnie wykonana.

Proponowane wymiary jakie chce zamówić to 440x100x300 czyli szerokość 44 cm wysokość 10 głębokość 30cm

Rozumiem że w tej cenie jest alu panel? Obudowa lakierowana? Rozumiem że ze stali nierdzewnej?

Skomentuj

Daniel69 a nie lepiej u Pawła zamówić formatki i sobie poskręcać ? Myślę że wyszło by taniej, a na duży plus masz to że już będziesz miał wycięte laserem otwory gdzie chcesz i jakie chcesz.....

Skomentuj

takie same budki sprzedaja w zaleznosci od rozmiarów w kwotach do ok.100zł kolo mnie w elektroniku

Skomentuj

tak sprzedają ale nie ma z głębokością 30cm... nie, przykro mi obudowy są bez panelu z aluminium, taki panel samemu trzeba sobie dociąć powiercić i pomalować, obudowa jest wykonana ze stali nierdzewnej bardzo sprytnie skręcana i ogólnie solidna, pytam bo jak już wspomniałem chce mieć wszystkie klocki w jednakowych budach... a co do ceny tak obudowy sprzedawane standardowo są trochę tańsze natomiast po prostu za płytkie a tu możemy sami wiele rzeczy ustalić przed produkcją a i czas realizacji zamówienia 10 dni.

[ Dodano: 2010-10-14, 16:05 ]
          na innym forum pytają jak zbudowana jest ta obudowa a wiec i tu wkleję:

A wiec tak obudowa składa się z 4 części. panel główny - spód, pokrywa, panel przedni i tylny. Panel przedni i tylny są takie same z ta różnicą ze tylny posiada złącze na kabel zasilający z głównym włącznikiem i gniazdem na bezpiecznik, wygięte one maja one dół i gorę, dół wchodzi pod panel główny i przykręcany jest od dołu, górne zagięcie wchodzi pod pokrywę, Pokrywa jest zagięta tak że tworzy boki obudowy i ma 1cm zagięcia pod spód i przykręcana jest od dołu panel główny ma lekko zagięte boki do góry i do środka - wewnątrz obudowy do wiek szenia solidności.. starałem się przedstawić to na załączonych zdjęciach:

Skomentuj

To juz lepiej z Armela. http://www.armel.pl/index2.php?id=obudowy_oup

http://www.audiostereo.pl/obudowy-za...owe_72452.html buhahaha
            Cyfronika to sciemniacze i niepewna firma,. radze omijac szerokim łukiem.

Skomentuj

nie bardzo rozumiem to buhahaha...

Skomentuj

Ja mam Armela ale to i tak drogo w stosunku do jakości, długo chyba w Polsce nie będzie można kupić za 100zł porządnej obudowy, jak ktoś ma warsztat to sam zrobi 10 razy lepszą.
                ps. tą z cyfroniki też mam ale to już zupełny low end jakościowy.

Skomentuj

Zamieszczone przez Profesjonalista
                  jak ktoś ma warsztat to sam zrobi 10 razy lepszą.
                  Ale wyjdzie to go nie 100zl tlyko 300.

Skomentuj

Czaruję...
                  X