Witam, tak sie zastanawiam czy zamówienie dalej ma sens bo aktualnie ten użytkownik nie ma wystawionego żadnego przedmiotu. Takie gniazdo znalazłem tu http://allegro.pl/gniazdo-glosnikowe...626769511.html . Skoro już zamawiamy takie ilości gniazd to może warto zapytac się sprzedawcy czy ma dojście do jakiś dobych gniazd cinch w dobrej cenie oczywiście, zawsze to jeden koszt przesyłki mniej...
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Gniazdo Bananowe HD-520 ala WBT - zbiorowe zamówienie?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Zamieszczone przez csbiczek Zobacz postaNom:/ tak więc kto potrzebuje niech kupuje tam bo pisałem niedawno i nic nie opuszczą jedynie wysłać mogą gratis czyli sens żaden...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez damiani Zobacz postacsbiczek, spytaj sie jaka cene zaproponuje ten koles przy wiekszej ilosci sztuk
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Raf Zobacz postaJak chcecie to mogę załatwić gniazda prosto z chin. Muszę tylko wiedzieć co i jakich szukać (typ i wygląd).
Jeśli coś będziesz załatwiał to daj znać, może razem coś ustalimy i się jakoś dogadamy :)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Raf Zobacz postaJak chcecie to mogę załatwić gniazda prosto z chin. Muszę tylko wiedzieć co i jakich szukać (typ i wygląd).
w hurcie mozna kupic to u nas za niecale 3zl
jak znajdziesz taniej to wezme tego troche
i tak samo te podwojne
Skomentuj
-
ja bym potrzebowal wtykow rca nakamichi takich jak kiedys zamawialismy banany
fajnie jak by byly tez kątowe
i moze z 8 bananowLast edited by dolphin123; 26.04.2012, 06:40.Juz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Paweł, kupiłem te po 3zł i to z wyglądu jest fajne. W otworze pod kable często są opiłki. Nakrętka jest bardzo luźna. Jednym słowem to dobrej jakości low-end. Jak chcecie to sprecyzujcie co i jak. Wiadomo - im więcej tym taniej, ale liczcie czas 3 tyg na przesyłkę + max tydzień paczki idą do was.
Skomentuj
Skomentuj