Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Gniazdo Bananowe HD-520 ala WBT - zbiorowe zamówienie?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Witam, tak sie zastanawiam czy zamówienie dalej ma sens bo aktualnie ten użytkownik nie ma wystawionego żadnego przedmiotu. Takie gniazdo znalazłem tu http://allegro.pl/gniazdo-glosnikowe...626769511.html . Skoro już zamawiamy takie ilości gniazd to może warto zapytac się sprzedawcy czy ma dojście do jakiś dobych gniazd cinch w dobrej cenie oczywiście, zawsze to jeden koszt przesyłki mniej...

Skomentuj

o nic się nie bój

Skomentuj

ok, skoro masz kontakt z tym sprzedawcą... Ponawiam prośbe o te gniazda cinch, bo przecie każdy wzmacniacz tak jak ma wyjście tak musi miec wejście....

Skomentuj

gniazd czincz nie organizuje bo jest ich za wiele rodzajów i można trafić na bardzo tragiczne jakościowo(mowa o tych do 5zł - wiem z doświadczenia :/ )

Skomentuj

csbiczek - 20szt (8/12)
            dolphin123 - 10szt. (4/6)
            Paweł S. - 12szt (6/6)
            maxdila - 12szt (6/6)
            RpLand - 12szt (6/6)
            noga - 8szt (4/4)
            pablo.see - 8szt (4/4)
            eternality -20szt (10/10)
            ==============
            Razem 102 szt. (48/54)

gniazda już zakupione, więc wycofuje sie z zamówienia

Skomentuj

tutaj są takie gniazda za 4,5zł od ręki:

http://allegro.pl/gniazdo-glosnikowe...674497598.html

Skomentuj

i nagle cale zamowienie traci sens...

Skomentuj

Nom:/ tak więc kto potrzebuje niech kupuje tam bo pisałem niedawno i nic nie opuszczą jedynie wysłać mogą gratis czyli sens żaden...

Skomentuj

Zamieszczone przez csbiczek Zobacz posta
                    Nom:/ tak więc kto potrzebuje niech kupuje tam bo pisałem niedawno i nic nie opuszczą jedynie wysłać mogą gratis czyli sens żaden...
                    csbiczek, spytaj sie jaka cene zaproponuje ten koles przy wiekszej ilosci sztuk

Skomentuj

Zamieszczone przez damiani Zobacz posta
                      csbiczek, spytaj sie jaka cene zaproponuje ten koles przy wiekszej ilosci sztuk
                      przeczytaj raz jeszcze to co napisałem... Pisałem już do nich i jedynie mogą całość wysłać gratis...

Skomentuj

ten co ma za 4,5zl tez nic nie opusci?

Skomentuj

no wlasnie on wysle tylko gratis!!

Skomentuj

Sorki za odświeżenie kotleta, ale czy komuś nie zalegają te gniazda? Chętnie bym przygarnął coś.
                            marcinsywala.pl
                            Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Jak chcecie to mogę załatwić gniazda prosto z chin. Muszę tylko wiedzieć co i jakich szukać (typ i wygląd).

Skomentuj

Zamieszczone przez Raf Zobacz posta
                                Jak chcecie to mogę załatwić gniazda prosto z chin. Muszę tylko wiedzieć co i jakich szukać (typ i wygląd).
                                Ja potrzebowałbym ze 4 sztuki prostych i 4 sztuki kątowych jakichś solidnych wtyków RCA (nie muszą być ładne), bo w aucie bym sobie zrobił porządne okablowanie, oraz 8 sztuk bananów do kolumn domowych. No i finalnie gniazda głośnikowe z gwntem o dł min. 20 mm, żebym mógł je wpuścić w płytę mdf.
                                Jeśli coś będziesz załatwiał to daj znać, może razem coś ustalimy i się jakoś dogadamy :)

Skomentuj

Potrzebowałbym 8 gniazd (4 czerwone i 4 czarne)
                                  marcinsywala.pl
                                  Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Zamieszczone przez Raf Zobacz posta
                                    poszukaj standardowych terminali

w hurcie mozna kupic to u nas za niecale 3zl
                                    jak znajdziesz taniej to wezme tego troche

i tak samo te podwojne

Skomentuj

ja bym potrzebowal wtykow rca nakamichi takich jak kiedys zamawialismy banany
                                      fajnie jak by byly tez kątowe
                                      i moze z 8 bananow
                                      Last edited by dolphin123; 26.04.2012, 06:40.
                                      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Jak coś jestem chętny na 8 sztuk gniazd bananowych coś w rodzaju hd 520.

Skomentuj

Paweł, kupiłem te po 3zł i to z wyglądu jest fajne. W otworze pod kable często są opiłki. Nakrętka jest bardzo luźna. Jednym słowem to dobrej jakości low-end. Jak chcecie to sprecyzujcie co i jak. Wiadomo - im więcej tym taniej, ale liczcie czas 3 tyg na przesyłkę + max tydzień paczki idą do was.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X