Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Gniazdo Bananowe HD-520 ala WBT - zbiorowe zamówienie?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez Raf Zobacz posta
    Paweł, kupiłem te po 3zł i to z wyglądu jest fajne.
    mowa o tych z lechpolu?
    my je kupowalismy... tzn zamowilismy, a dostalismy tylko 8szt

kupowalem je wczesniej w lokalnym sklepie (4zl detal) i jakosc jest wystarczajaca

Wiadomo - im więcej tym taniej
    orientacyjnie 50-100szt

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
      mowa o tych z lechpolu?
      nie, od użytkownika domex78. Ale to są te same terminale. Myślę, że nie opłaca się ich sprowadzać, bo:
      -średnia jakość
      -duże gabaryty = wieksza paczka = wieksza cena
      -nie kazdy takie chce
      -w Polsce są dosyć tanie, więc powiedzmy, że tam kosztują złotówkę mniej, przelew western union kosztuje ok. 60zł, przesyłka od sprzedawcy do znajomego też kosztuje, od znajomego do mnie i ode mnie do was. wiec mysle, ze wyjdzie na to samo. Być może udałoby się pominąć krok "przesyłka od sprzedawcy do znajomego"

Ja tam myślę, że jeśli już z chin to coś lepszej jakości :0

Skomentuj

-nie kazdy takie chce
        -w Polsce są dosyć tanie
        w polsce ich brak!
        od miesiecy czekamy na dostawe w lechpolu...

mozna i lepszej jakosci - ale nadal cos tego typu

Skomentuj

Podałem namiary - kupiłem więcej niż na aukcji i nie było problemu :)

Skomentuj

Przepraszam za odświeżanie, ale wykorzystałem chwilę przerwy i poszukałem ciekawych gniazd RCA, bananowych:

Takie są na aukcjach po 3zł.
            1.

2.

3.

4.

5.

I oploty :)
            6.

7.

8.

w Polsce takie oploty są sprzedawane po 8zł/mb

Z racji, że osoba która to zakupi na miejscu i wyśle do Polski jest osobą, która nie ma bardzo dużo wolnego czasu, a kontakt jest bardzo wolny (duża różnica w czasie między Chinami) nie pytam się w tej chwili o konkretne ceny.

Te całkiem proste banany (z tworzywa) powinny być wiele tańsze niż w Polsce.

Proszę wyrazić swoje zainteresowanie, jeśli będzie dosyć duże to zorganizuję wstępną listę, a gdy będę wiedział na co jest zainteresowanie to zapytam się o konkretne ceny i ceny wysyłek.

Skomentuj

Ja bym chciał:
              4 sztuki prostych i 4 sztuki kątowych jakichś solidnych wtyków RCA
              8 sztuk bananów tych nakamichi na przykład
              Gniazda głośnikowe z gwntem o dł min. 20 mm, żebym mógł je wpuścić w płytę mdf jakby coś takiego było
              gniazda RCA też bym wziął ze 4 sztuki
              na oploty też bym był chętny

Jeśli coś będziesz załatwiał to daj znać, może razem coś ustalimy i się jakoś dogadamy nie mówię, ze musi być wszystko z mojej listy, to tylko propozycje

Skomentuj

8 wtykow rca i oploty

Skomentuj

Proponuję listę, zasada taka, że jeśli będzie wystarczająco dużo chętnych, żeby hurtownik chciał sprzedać to będzie zamawiane. Na chwilę obecną chciałbym listę osób zdecydowanych na min. 99%

Proponuję czas ok. tygodnia na uzbieranie chętnych, następnie wysyłam zapytanie o ceny, dopisują się lub wypisują osoby i w tym momencie jest zamawiany towar.

Numery według obrazków. Proszę uzupełniać samemu listę.
                  1. pojedyncze RCA
                  -Raf 40szt

2. wtyk nakamichi
                  -Raf 8szt

3. wtyk bananowy noname

4. wtyk bananowy niklowany
                  -Raf 8szt.

5. podwójne złote RCA

6. oplot beżowy
                  -Raf 5mb

7. oplot niebiesko-czarny

8. oplot kolorowy
                  -Raf 10mb

Skomentuj

Chętny jestem na oploty :) wstępnie około 100 metrów dowiedz się jakie wymiary i jakie wzory sa dostępne :)

Skomentuj

No i w pośpiechu zapomniałem :biggrin:

9.

Niestety nie wiem jaką długość ma gwint. Może mógłbyś zrobić podfrezowanie od wewnątrz w tym miejscu albo nawiercić w tym miejscu?

Te RCA proszę poszukać w tym miejscu - LINK i napisać jakie proponujecie, a tym minimum order sie zbytnio nie przejmujcie (przy mniejszej ilosci cena moze byc wyższa).

Skomentuj

a wtyków rca nie ma?
                        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

W linku są wszystkie. Tylko trzeba znaleźć dobre w niskiej cenie, a te kątowe (ewentualnie) u jednego sprzedawcy, bo inaczej się nie opłaca (dodatkowe koszty przesylki). Napiszcie propozycje, bo jestem już senny i nie mam sił na szukanie.

---------- Post dodany o 22:47 ---------- Poprzedni post o 22:12 ----------

Oplot: Beżowy jest na kable o średnicy 8-25mm pozostałe czarne na średnice 3-25mm, nalezy przyjąć, że na kabel 25mm potrzeba około 20% więcej oplotu niż na kabel 8mm. W Polsce podobny kosztuje 14zł/mb. Jest to oplot poliestrowy/PET czyli lepsza jakość. Wydaje mi się, że cena powinna być w granicy 1$. Może być większa, ale może byc też mniejsza.

Skomentuj

Czaruję...
                          X