Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Loudspeakershop - zbiorowe zamówienie

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Informacja
    Głośniki są na stanie sklepu. Zamykam listę.
    Na stanie sklepu nie ma głośników T9930 i nie przyszły też z nową dostawą, więc kolega shilay proszony jest o info czy mimo to chce zamówić 8935a.
    Zamówienie zostanie złożone dziś wieczorem, wtedy też zostaną rozesłane informacje o płatności na moje konto.
    Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Mam nadzieję że jeszcze dzisiaj będą jakieś informacje, bo jutro rano wyjeżdżam do końca tygodnia, w miejsce gdzie praktycznie nie będę miał kontaktu ze światem:) Jedynie komórka zostanie. Wolałbym już dzisiaj to załatwić.

Skomentuj

PW zostały rozesłane.

Aktualna lista znajduje się poniżej:

Usher T9950:
        Jamess8 - 4szt
        Areek2 - 2szt
        hansons83 - 2szt
        Adam_85 - 2szt
        mellowman - 2szt
        kiszuriwalilibori - 2 sztuki
        djrobus1 - 2szt
        Alchemiq - 2szt
        Lucky_Luke - 2szt
        krzychu73 - 2 szt
        shilay - 2 szt

Usher 8948A
        Kiszuriwalilibori -2 sztuki
        Adam_85 - 2 szt
        mellowman - 2szt
        .3lite - 1 szt

Usher 8935a
        roman763 - 2 sztuki
        bikoz - 2 sztuki
        Sunny - 2 sztuki
        scythe1123 - 2 sztuki
        shilay - 2 sztuki

Informacja
        Na wpłaty czekam do 2 lipca włączenie. 3 lipca składam zamówienie.
        Każdy widzi powyżej co zamawiał, więc każdy będzie potrafił sobie sam przeliczyć ile ma wpłacić. Ceny zostały podane w PW.
        Każdy powinien dodać kwotę wysyłki towaru do Was + koszt pakowania (do mnie przyjdzie wszystko pewnie w jednym kartonie i będę musiał to przepakować w paczki do Was) - wysyłka możliwa kurierem (20zł) lub pocztą (15zł). Koszt pakowania to 2zł od każdej osoby. Czyli do ceny głośników dodajemy 22zł lub 17zł.
        Jeśli ktoś już wcześniej wpłacił na konto (były takie osoby) to proszę tylko o podanie adresu do wysyłki.
        Dla tych co jeszcze nie wpłacili także proszę o podanie w informacji zwrotnej adresu do wysyłki.

Czyli mnożymy ceny tego co chcemy przez ilości jakie chcemy, dodajemy 17zł lu 22zł.
        W tytule przelewu proszę o wpisanie "diyaudio - zamówienie z LS - nick z forum".
        Lista zaksięgowanych wpłat wraz z ewentualnymi adnotacjami będzie uaktualniania co najmniej raz dziennie w tym wątku. Proszę o zaglądanie tutaj.

---------- Post dodany o 10:28 ---------- Poprzedni post o 21:54 ----------

Informacja
        Osoby, które wybierają wysyłkę kurierem proszę o podawanie wraz z adresem numeru telefonu. Ułatwi to pracę kurierowi i usprawni odbieranie paczek.

---------- Post dodany o 19:09 ---------- Poprzedni post o 10:28 ----------

Informacja
        Lista wpłat:
        Legenda - zielony: wszystko opłacone, czerwony - brak wpłaty za całość zamówienia.

jamess8
        Areek2
        hansons83

Adam_85
        mellowman
        kiszuriwalilibori
        djrobus1

Alchemiq
        Lucky_Luke
        krzychu73

shilay
        .3lite
        roman763
        bikoz

Sunny
        scythe1123
        - proszę o PW z adresem wysyłki i numerem telefonu!

---------- Post dodany o 20:41 ---------- Poprzedni post o 19:09 ----------

Dziś nikt nie zdecydował się na wpłatę, więc nie ma co aktualizować.
        Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

ja będę wpłacał piątek albo sobota, więc żeby nie było zbędnego czekania na moją wpłatę przed czasem No chyba, że byłaby jakaś sytuacja, że trzeba albo, że czekamy tylko na mnie to wtedy jakoś bym wpłacił szybciej. Widać, jednak, że raczej nie będzie takiej potrzeby.

Skomentuj

Nie na temat...
            LuSzTi - zrobiłeś za duży margines czasowy na wpłaty. Jeśli ktoś wpisuje się na listę w kwietniu i nadal nie może przelać w czerwcu to przykra sprawa. Przez takich są później 2 tygodniowe opóźnienia. I po co ?

Skomentuj

Jak nie wpłacą to wylecą z zamówienia. Proste. W poniedziałek wieczorem jeśli nie będę miał wpłaty to nie będzie miał ktoś głośników w tak dobrej zniżce. Jego strata. Dla mnie miej pracy. A szybko taka zniżka się nie pojawi.

Skomentuj

Tak, aby nie spoufalać się to szacun chłopaku. Jak będzie kiedykolwiek możliwość spotu DIY, to stawiam wiadro browara.

Skomentuj

Co do mnie, puściłem wczoraj

Skomentuj

Zamieszczone przez Sunny Zobacz posta
                    Jak będzie kiedykolwiek możliwość spotu DIY, to stawiam wiadro browara.
                    Wpadaj na Audioshow w tym roku. Wystarczy, że postawisz jednego browara :)

Zamieszczone przez kiszuriwalilibori Zobacz posta
                    Co do mnie, puściłem wczoraj
                    To chyba puściłeś ten przelew gołębiem pocztowym bo nic na koncie się nie pojawiło a już powinno.

Dziś też nikt nie wpłacił.

Skomentuj

Informacja
                      Z racji, że forum nie działało i zainteresowani nie mogli wpłacić pieniędzy (brak dostępu do danych do wpłaty) zamówienie nie zostało na razie zrealizowane. Do paru osób udało mi się dotrzeć przez inne fora, ale niestety nie do wszystkich.
                      Z racji, że forum ruszyło dwie osoby, które jeszcze nie wpłaciły mogą to zrobić do jutra. Więcej czasu już nie będzie.
                      Zamówienie na głośniki zostanie zrealizowane w piątek.

Lista wpłat:
                      Legenda - zielony: wszystko opłacone, czerwony - brak wpłaty za całość zamówienia.

jamess8
                      Areek2
                      hansons83
                      Adam_85
                      mellowman
                      kiszuriwalilibori
                      djrobus1
                      Alchemiq

Lucky_Luke
                      krzychu73

shilay
                      .3lite
                      roman763
                      bikoz
                      Sunny
                      scythe1123

PROSZĘ WSZYSTKICH BIORĄCYCH UDZIAŁ W ZAMÓWIENIU O ZAPISANIE SOBIE MOJEGO ADRESU E-MAIL, MOŻE SIĘ PRZYDAĆ W RAZIE KOLEJNEGO PADU FORUM

luszti(szympans czy inna taka)o2.pl

Last edited by LuSzTi; 04.07.2012, 17:27.

Skomentuj

to jakie dalsze losy zamówienia?

Skomentuj

Zamówienie złożone, czekam na potwierdzenie. Wszystko powinno się zamknąć w przyszłym tygodniu.

Skomentuj

obudowy i zwrotki gotowe, tylko czekam na głośniki:P

Skomentuj

UWAGI MODERATORA
                              Proszę nie zaśmiecać tematu :)

Skomentuj

Informacja
                                Zamówienie potwierdzone i opłacone.
                                Mam nadzieję, że głośniki jutro, najpóźniej w środę u mnie będą.

---------- Post dodany o 14:59 ---------- Poprzedni post o 13:30 ----------

Informacja
                                Cztery paczki zostały dziś wysłane do mnie. Niestety z racji ilości głośników nie udało się załapać na darmową przesyłkę. Kurier został wyceniony na 34zł. Jest 16 zamawiających, więc proszę każdego o dopłacenie 2zł. Dane wszystkim znane. Jeśli ktoś od razu więcej wpłacił to nie musi wpłacać. Jutro przepakuję głośniki, przygotuję paczki i zamówię kuriera na czwartek. W czwartek wyślę także paczki PP. W piątek głośniki powinny być u Was. Każdy otrzyma PW z numerem nadania żeby mógł sobie sprawdzać status przesyłki.

Ja w sobotę wyjeżdżam pod żagle i nie będę dostępny do 28 lipca. W razie problemów będą one rozwiązywane dopiero po 28 lipca.

Skomentuj

Luszti masz jakieś styropiany i inne badziewie do pakowania, bo trochę się boję o los głośników wysłanych pocztą polską.

Skomentuj

Każdy głośnik jest oryginalnie zapakowany w swój indywidualny karton, ma swoje wytłoczki styropianowe (midwoofery) lub kartonik pozycjonujący (kopułki). Ja te kartoniki łączę w pary, owijam folią bąbelkową i czarny stretch. Większość wybrała wysyłkę kurierem, PP wybrało tylko trzy osoby i nie jesteś jedną z nich.

Nie panikujcie! Bo to nie pierwsze takie pytanie.

Zamieszczone przez scythe1123 Zobacz posta
                                    Luszti
                                    Poza tym nick wypadałoby pisać tak jak jest.

Skomentuj

Nie na temat...
                                      sorki jeżeli Cię to obraziło

właśnie bo "lepsze" głośniki są sprzedawane parami, czy tu jest podobnie?

Skomentuj

Zamieszczone przez scythe1123 Zobacz posta
                                        właśnie bo "lepsze" głośniki są sprzedawane parami, czy tu jest podobnie?
                                        Są parowane co do efektywności.

Skomentuj

Nie na temat...
                                          Przed przeczytaniem tematu też zapytałem LuSzTiego o zabezpieczenie głośników. Z jednej strony nikt nie chce stracić 400 zł, czy nawet więcej. Z drugiej przetworniki siedzą w pudełkach przystosowanych do transportu konkretnych głośników, a jak ulegną zniszczeniu podczas przesyłki to przecież można (a nawet trzeba) sprawdzić przy kurierze i jego firma odpowie za zniszczenia.
                                          Last edited by Areek2; 10.07.2012, 21:21.
                                          Indywidualne lekcje języka angielskiego online dla dorosłych:
                                          treningjezykowy.pl

Skomentuj

Czaruję...
                                          X