Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Loudspeakershop - zbiorowe zamówienie

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez Areek2 Zobacz posta
    Nie na temat...

Zastanawiające jest również to, że kilka dni przed podwyżką na forum kilka osób napisało, że T9950 w swojej cenie nie ma konkurencji...
    Ale to tylko i wyłącznie nasze domysły...
    Usher od dosyć dawna ma dobrą opinie, a nie od kilku dni. Więc nie widze związku.

Skomentuj

dobre opinie na forach mogły być motywacją do podniesienia cen, po co zarabiać x, jak można zarobić x + 50zł? tego się nie dowiemy..

Skomentuj

Adamie, nie szukaj teorii spiskowych, tylko stricte ekonomicznych. Pracuję w firmie, gdzie dużo rzeczy importuje się z chin i też ostatnio podnieśli nam ostro ceny...

Skomentuj

Napisalem, ze nie dowiemy sie jak bylo, nawet jakby bylo wiadomo, nic by nam to nie dalo. Wszystko drozeje jak glupie szkoda, ze pensje nie rosna w takim tempie:-p

Skomentuj

Jamess8 - 2szt + 2szt?
            Areek2 - 2szt
            hansons83 - 2szt
            Adam_85 - 2szt
            mellowman - 2szt
            zbyszek-2szt

Skomentuj

Nie na temat...
              Zamieszczone przez Karol82 Zobacz posta
              Usher od dosyć dawna ma dobrą opinie, a nie od kilku dni. Więc nie widze związku.
              Co do samej "opinii" na ich temat to niestety cofnij się 2 lata wstecz ile było konstrukcji na Usherach a ile teraz.
              Last edited by lklukasz; 09.04.2012, 20:44.

Skomentuj

Nie na temat...
                Co do opinii na temat usherów to powiem że już nie eksperymentuję, wolę inne marki. Nie wiem czy ja tylko miałem taki przypadek ale na kupione dwie pary Usherów wszystkie cztery reklamowałem, Kupione co prawda na ebay-u ale jakie to ma znaczenie?
                Zwykłe visatony Sc10n graja do dziś i nie miałem z nimi żadnych problemów.
                Last edited by lklukasz; 09.04.2012, 20:45.

Skomentuj

Nie na temat...
                  Zamieszczone przez kurdeee Zobacz posta
                  Co do opinii na temat usherów to powiem że już nie eksperymentuję, wolę inne marki. Nie wiem czy ja tylko miałem taki przypadek ale na kupione dwie pary Usherów wszystkie cztery reklamowałem, Kupione co prawda na ebay-u ale jakie to ma znaczenie?
                  Zwykłe visatony Sc10n graja do dziś i nie miałem z nimi żadnych problemów.
                  nie porównuj visatona do ushera...
                  Last edited by lklukasz; 09.04.2012, 20:50.
                  Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Nie na temat...
                    kurdeee na razie tylko 3 posty na forum, ale po ich przeczytaniu sądzę że masz jakiś interes w negowaniu Akkusa i reklamie Visatona...
                    Last edited by lklukasz; 09.04.2012, 20:46.
                    Indywidualne lekcje języka angielskiego online dla dorosłych:
                    treningjezykowy.pl

Skomentuj

UWAGI MODERATORA
                      przypominam o tagu offtopic...
                      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Nie na temat...
                        Od siebie dodam że 9950 jak dla mnie rewelacja. Bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła ta kopułka. W każdym razie gorąco polecam
                        marcinsywala.pl
                        Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

UWAGI MODERATORA
                          Jedna prosba to dla Was za malo?
                          Jeszcze jeden post nie w temacie i bez offtopic skutkowac bedzie ostrzezeniem!
                          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Nie na temat...
                            Witam!
                            Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad zbudowaniem jakiegoś zestawu(przesiadka z Tonsili)Brałem pod uwagę zestaw na Usherach, ale na 1 miejsce wyskoczył FX-300.
                            Czy móglby mi ktoś podesłać namiary na jakieś DIY z T9950-20 .To może ja bym się dołączył do zamówienia.
                            Pozdrawiam!

UWAGI MODERATORA

strzeżenie za nie stosowanie się do zaleceń moderatora
                            Last edited by lklukasz; 10.04.2012, 19:39.

Skomentuj

Nie na temat...
                              Chociażby
                              Usher T9950 + 8945A
                              Usher T9950 + 8935A
                              Usher T9950 + STX 18 AWX
                              Usher T9950 + Aurum Cantus AC-165

I nie widzisz, co napisał lklukasz?

Dla przypomnienia ogólne zasady i lista:
                              Link
                              Jamess8 - 2szt + 2szt?
                              Areek2 - 2szt
                              hansons83 - 2szt
                              Adam_85 - 2szt
                              mellowman - 2szt
                              zbyszek-2szt
                              Indywidualne lekcje języka angielskiego online dla dorosłych:
                              treningjezykowy.pl

Skomentuj

Najświeższe nowiny:
                                1. Głośniki w tym tygodniu wypływają z Tajwanu. Czas pojawienia się ich na stanie sklepu (wraz z odprawą celną) to ok 5-6 tygodni.
                                2. Jeśli komuś ten termin nie odpowiada na stanie sklepu loudspeakershop w starej cenie są T9930 (cena po wyczerpaniu starych zapasów także wzrośnie, zresztą jak prawie wszystkich Usherów), które z maksymalną zniżką specjalnie dla nas (na sklepie nie ma zniżki za ilość) kosztowałyby ok 155zł (cena zależna od liczby głośników, myślę, że przy 6-8szt ta cena byłaby aktualna).
                                3. W związku z tym proponuję osobom, które chcą szybko mieć głośniki T9950 kupić w innym miejscu, lub zapisać się na listę na T9930.
                                4. Terminy dotyczące listy na T9930 są takie jakie zostały podane dla T9950 (Listę zamykamy 15 kwietnia, pieniądze wpłacamy do 22 kwietnia, 23 kwietnia zamawiam głośniki i prawdopodobnie do 27 kwietnia je roześlę.)
                                5. Nie wiem ile dokładnie osób chciałoby na szybko T9930, więc proszę wpisywać się na listę i wtedy postaram się wynegocjować jak najlepszą cenę.
                                6. Terminy dotyczące T9950 wydłużają się o dwa tygodnie ((Listę zamykamy 29 kwietnia, pieniądze wpłacamy do 6 maja, zamówienie nastąpi wraz z otrzymaniem informacji, że głośniki są dostępne.) - nie są to terminy obligatoryjne, ale wydaje mi się, że lepiej będzie jak kasa będzie leżeć już u mnie, dzięki temu nikt się już nie rozmyśli, nie zmienią się ceny itp. Oczywiście możecie mieć inne zdanie na ten temat i ja to uszanuję.

Jest jeszcze jedna opcja:
                                Z racji, że ceny wszystkich Usherów wzrosną możemy zrobić forumowe zamówienie ogólnie na Ushery. Wtedy być może udałoby się wynegocjować dobre ceny.
                                Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Zatem zacznę listę dla 9930

Usher T9930:
                                  srekal34 - 2szt

Skomentuj

Usher T9950
                                    Jamess8 - 2szt + 2szt?
                                    Areek2 - 2szt
                                    hansons83 - 2szt
                                    Adam_85 - 2szt
                                    mellowman - 2szt
                                    zbyszek-2szt

Usher T9930
                                    srekal34 - 2szt

Proszę o przepisywanie całej listy i jej uzupełnianie, także z innymi modelami głośników Usher jeśli ktoś jest zainteresowany.
                                    Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Usher T9950
                                      Jamess8 - 2szt + 2szt?
                                      Areek2 - 2szt
                                      hansons83 - 2szt
                                      Adam_85 - 2szt
                                      mellowman - 2szt
                                      zbyszek-2szt

Usher T9930
                                      srekal34 - 2szt
                                      Adam_85 - 2szt

Skomentuj

Odświeżam temat.

Czy nie ma już chętnych na T9930? Wypadałoby chociaż te 6szt minimum zamówić żeby powalczyć o zniżkę. Może ktoś pisuje na AS lub AH i rozpuściłby wieści?

Skomentuj

Jeśli nie będzie rozsądnej zniżki to ja odpadam :( wtedy bardziej opłaca mi się brać 27TFFC

Skomentuj

Czaruję...
                                          X