Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zamówienie z part-express - Dayton itd

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Ja również dziękuje koledze Tanner ,u mnie też wszystko w porządku .Pozdrawiam.

Skomentuj

U mnie też ok, dodam, że te tangbandy grają bardzo ciekawie, zobaczymy co będzie po wygrzaniu:-)

Skomentuj

A ja dalej czekam, mimo iż zamówiłem kuriera. No ale cóż, paczka będzie jutro u mnie

Skomentuj

Zamieszczone przez Adam_85 Zobacz posta
          U mnie też ok, dodam, że te tangbandy grają bardzo ciekawie, zobaczymy co będzie po wygrzaniu:-)
          odsluchalem na szybkiego i TB i hi-vi
          i powiem ze ciesze sie ze kupilem hi-vi

oczywiscie glosniki dotarly - ale czy ja przypadkiem nie mialem doplacic za wysylke?

Skomentuj

Głośniki i wzmacniacze dotarły do mnie w nienaruszonym , dziękuje koledze Tannerowi jak również koledze, który rozsyłał paczki.
            Pozdrawiam.

Skomentuj

U mnie również TB już w domu. Piękne dzięki!

Skomentuj

kiedy kolejne zamówienie?
                potrzebuje RSS390HF

Skomentuj

Ja także otrzymałem paczkę z pół godziny temu - na ten czas, gra już Tripath - w porównaniu do większego brata ma mniejszą kontrole, ale deczko lepszą przestrzeń i średnice. Wysokie wydają się delikatnie przytłumione, ale poczekam aż się trochę wygrzeje.

Daytony także bardzo mile mnie zaskoczyły - malutkie, ale wysokie mają wybrednie czyste i dosadne, co mi się podoba. Prawie jak wstęga.

TB - no tutaj myślałem że rzeczywiście będzie głośniej, miałem inne TB i było zawsze głośniej, no ale za to te na pierwszy ogień najlepiej grają.

Skomentuj

Zamieszczone przez kamil4772 Zobacz posta
                    kiedy kolejne zamówienie?
                    potrzebuje RSS390HF
                    No własnie, chętnie bym "coś" zamówił :)

Skomentuj

tak sobie slucham TB... i napewno wyladuje w 3 drogach. do niczego innego sie nie nadaje
                      jutro slucham hi-vi (pora jechac do pracy :/ )

Skomentuj

Tez mam takie zdanie, zrobiłem na szybko 2.1 - obecnie TB grają w paśmie od 100Hz a na dole jest jeden 17SW jako sub i powiem, że niestety ale efektywności TB brakuje, wysokich też brakuje, choć jak na szerokopasmówkę jest bardzo przyzwoicie i to chyba pierwszy TB którego mam który ma tyle wysokich.

Też myślę teraz nad HiVi, tak jak mówiłem wcześniej, że wezmę go w następnym zamówieniu, bo cena się nie zmieni.

Skomentuj

Zazwrotkowaliście już te TB, że takie zdania?:) Ja cały czas wygrzewam i wydaje mi się, że niekonieczne będzie uzupełnienie górą.. :)

Skomentuj

Zamieszczone przez LightSound Zobacz posta
                            to chyba pierwszy TB którego mam który ma tyle wysokich.
                            to polecam http://www.parts-express.com/pe/show...number=264-830
                            nie jest tani, ale glosny i gra pelnym pasmem
                            nawet basem w odpowiedniej skrzyni potrafi zaskoczyc
                            Też myślę teraz nad HiVi
                            wspominalem juz ze jest lepszy. postaram sie pozniej powiedziec cos wiecej

Skomentuj

Pawel S. - tak, nie doplaciles za wysylke :)
                              hehepack - dzisiaj w koncu zebralem Twoj adres z forumowego PW i wysle go koledze ktory ma wyslac paczke do Ciebie.

Nastepne zamowienie mozecie juz wypisywac, z tym ze kurs dolara podam w dniu zamkniecia zamowienia bo ostatnio lubi sie zmieniac.

Skomentuj

Też myślę teraz nad HiVi
                                zamawiaj hi-vi!
                                sa duzo lepsze niz TB
                                drobna korekcja w celu przyciszenia srednich tonow i smialo mozna tego sluchac jako pojedynczego glosnika
                                oczywiscie wtedy wysokie nie ciagna na same szczyty ani nie sa najwyzszej jakosci, ale gra i da sie sluchac
                                nawet basem cos tam pogrywa

Skomentuj

które to dokładnie hi-vi?

Skomentuj

http://www.parts-express.com/pe/show...number=297-428

http://www.zaphaudio.com/audio-speaker18.html

Ale to raczej średniotonówka

Skomentuj

Ja odstąpie swoją apre TB ktoś zainteresowany?

Skomentuj

Łączona paczka do hehepack poszła dzisiaj
                                        Parę osob pytalo tutaj i na pw o nowe zamowienie: http://diyaudio.pl/showthread.php/20...ol.-2?p=318696

Skomentuj

Ale to raczej średniotonówka
                                          Zaph stosuje tego: http://www.parts-express.com/pe/show...number=297-427

Skomentuj

Czaruję...
                                          X