Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zbiorowe zamówienie - Uniamp, symek, zbig v2

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zbiorowe zamówienie - Uniamp, symek, zbig v2

Tak jak w temacie. Chcę zorganizować zamówienie zbiorowe części do Uniampa. Widzę że pare osób poszukuje gotowego kitu więc im nas będzie więcej tym będzie taniej.:) Przy okazji jeżeli znajdą się chętne osoby mogę zrobić zamówienie także na symka bądź mosfet zbiga.

Skupmy się na zamówieniu uniego. Rozważałem 3 opcje:
    1) Płytka(o ile Irek ma na tyle) + części wraz z podkładkami, tulejkami, śrubkami - wszystko co potrzeba.
    2) To co powyżej + radiator
    3) To co w 1) + radiator + trafko z toroidów.

Wiadomo jak będzie np 10 chętnych ceny będą już fajne.! Oprócz siebie mam jeszcze dwie chętne osoby. Są inni zainteresowani.?

Ps
    Przepraszam że nowy temat - niemogłem znaleźć poprzedniego tematu bo wyszukiwarka działa jak działa.;/

A orientujesz się ile by kosztowała sama płytka (bez elementów) + radiator ?
    Preamp by LuSzTi | DAC .3lite AD1865 | klon Accuphase P-4100/klasa D 2x2500W irs2092 | 2x Visaton TIW200XS + 2x Wavecor WF152BD04 + Morel ST1048

Skomentuj

najpierw wysil sie i pokalkuluj ile by to kosztowalo przy np 10-20-50szt

Skomentuj

Byłbym zainteresowany pcb do Uni.
        Pozdrawiam i czekam na rozwój wydarzeń.

Skomentuj

Celowo nie podawałem cen bo niewiem jak duże zniżki mogę wynegocjować.

Dla 10 szt jeden kit wraz z podkładkami śrubkami płytką itp to około 95 do 10 zł
          Radiator A6023 L=7 możliwe że po 17 PLN za sztukę.
          Płytki brałbym od Irka.

Wiadomo cena kitu jest elastyczna. Może wyjść taniej.

Dla większej ilości kitów jeszcze nie liczyłem ceny bo wątpie że tyle osób się zbierze.

Pozdrawiam Damian.

Skomentuj

Do kwoty 100 PLN jestem zainteresowany KIT'em. "Poloneza czas zacząć" :

KIT

- dzabij - 1 sztuka (w zależności od ostatecznej ceny opcja 1 lub 3)

PCB

- Tom_ek

Skomentuj

Witam
              byłbym chętny na pcb + części + radiator

Skomentuj

Wezmę zestaw 3, czekam na więcej szczegółów. Myślę, że 10 osób spokojnie się uzbiera.

Skomentuj

To na dziś mamy :

KIT

- dzabij - 1 sztuka (w zależności od ostatecznej ceny zestaw 1 lub 3)
                  - pietros (zestaw 3)
                  - bignois28 (zestaw 2)
                  - smerfetek13 +2

Razem 6 sztuk w różnych opcjach

PCB

- Tom_ek

Skomentuj

Panowie.! W ten sposób będzie zbyt duże zamieszanie. Decydujemy się na jedną opcję wszyscy.
                    Proponuję abyśmy wszyscy zapisywali się na wersję

1 Kit = Płytka + Komplet elementów+ podkładki śrubki, tulejki + radiator
                    Cena będzie oscylować w granicach 125pln przelicze dokładnie później.

Kto chce transformator z toroidów 250va 2x32v w cenie 79,30 netto niech dopisuje + transformator.

Na transformator musi zebrać się minimum 10 osob.!

Skomentuj

Jak by się dało podłączyć do zamówienia, ale na transforamtor do Symasyma to bym się pisał. Tylko nie wiem czy to możliwe.

Skomentuj

Lista:

- smerfetek13 - 1KIT + transformator
                        - yxzabc - 1KIT
                        - dzabij - 1KIT + transformator
                        - pietros - 1KIT + transformator
                        - bignois28 - 1KIT

Razem: 5xKIT + 3xTrafko

Tom-ek PCB możesz sobie zamówic bespośrednio od Irka

jamess8 dogadam sprawę z Panem z toroidów i Ci dam znać myśle że da się coś zrobić w tej sprawie. Zawsze te 15pln taniej trafko to już coś.!

---------- Post dodany o 12:29 ---------- Poprzedni post o 10:33 ----------

Panowie informacja:

wstępna cena kitu przy 10szt: płytka + elementy + radiator to 105PLN.!Myslę że nieźle.!

Kondensatory to wima i jamicon, rezystory 1%

Skomentuj

Zamieszczone przez smerfetek13 Zobacz posta
                          wstępna cena kitu przy 10szt: płytka + elementy + radiator to 105PLN.!Myslę że nieźle.!
                          Myślę że cena ok Jak by co to tu jest stary temat zamówienia:
                          http://diyaudio.pl/showthread.php/12...4%99tny/page30

Skomentuj

Transformatory przy 10szt 97,50 więc niewiem czy będą chętni.

Skomentuj

Lista:

- smerfetek13 - 1KIT + transformator
                              - yxzabc - 1KIT
                              - dzabij - 1KIT + transformator
                              - pietros - 1KIT + transformator
                              - bignois28 - 1KIT
                              - dabyl - 2KIT

Razem: 7xKIT + 3xTrafko

Skomentuj

Dzwoniłem pytałem i tak dalej. Niektórych rzeczy nie ma na tyle u moich dostawców.;/ Wieć muszę brać u kogo innego.

W skład kitu wchodzą:
                                * Płytka
                                * Radiator
                                * Podkładki i tulejki pod płytkę
                                * Komplet elementów ze spisu Irka http://fratu.pl/irek/files/uniamp150V2_spis.pdf

Elementy są firm
                                * Tranzystory Toschiba, Fairchild
                                * Kondensatory Jamicon Wima LDC
                                * Rezystory 1%

Pełen komplet wychodzi 109,63 + koszty wysyłki do Was.

Zbieram listę 10 osób (więcej chyba się nie uzbiera) i zamawiam po wpłynięciu kasy na moje konto żeby nie było że ja kupię a później ktoś się wypisze.!

Cena nie satysfakcjonuje mnie do końca ale to chyba i tak lepiej jakby każdy miał sam zamawiać.?

Skomentuj

Nie na temat...
                                  Zbieram listę 10 osób (więcej chyba się nie uzbiera) i zamawiam po wpłynięciu kasy na moje konto
                                  Podaj jeszcze jakiś limit czasowy, bo inaczej będzie się to ciągnęło w nieskończoność. Wydaje mi się, że tydzień powinien wystarczyć (może np do niedzieli 12 sierpnia).

Cena nie satysfakcjonuje mnie do końca
                                  No bez przesady. Cena - zwłaszcza, że dostajemy gotowy KIT - jest OK

Skomentuj

jakby cos ja wzialbym trafko do hybrydy

Skomentuj

Ok. Niech będzie że termin upływa 12 sierpnia..!!

Z trafkami to niewiem jak to wyjdzie bo wątpie że uzbiera się 10 osób a to jest wymagane minimum.!

Co do ceny to myślałem że wyjdzie taniej. Tyle że muszę zamawiać i tak z 4 sklepów a jak wybierałem tam gdzie jest najtaniej to wychodziło dużo sklepów więc i koszty wysyłek się zwiększały i cena całego kitu wychodziła większa. Także to co jest teraz to chyba cena ostateczna.!

A i w kicie niema śrubek bo nieopłaca się samych śrubek specjalnie zamawiać..;/

Pozdrawiam. Damian

Skomentuj

Wszystkie osoby które chcą KIT Uniampa informuje że zamówienie rozpoczynam od nowa na forum DAUDIO.EU z powodu ciągle zdychającego tego forum.

---------- Post dodany o 10:32 ---------- Poprzedni post o 11:51 ----------

Zapraszam wszystkich:
                                        http://daudio.eu/viewtopic.php?f=15&t=489

Skomentuj

Czaruję...
                                        X