Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Fornir - orzech amerykański

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Nie na temat...
    Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
    Paweł, ja nie wiem jak Ty te ekonomiczne wysyłasz że dochodzą jak priorytety. Do mnie ekonom idą zwykle tydzień.
    wszystko zalezy od sortowni przez jaka idzie paczka. do wielu miejsc paczka idzie jeden dzien. sa miejsca gdzie paczka potrafi dojsc po 2 tygodniach (glosna sprawa z sortownia w pruszczu gdanskim)

Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
    dziwie się, że niektórzy jeszcze z Poczty korzystają...
    lzejsze paczki/listy nadal tansze.
    poczta ma jedna zalete - paczke moge odebrac w miare wygodnym miejscu. wszystkie firmy kurierskie maja siedziby w dzielnicy przemyslowej gdzie autobusem nie dojade, a samochodu nie posiadam... a na poczte dojde pieszo

Skomentuj

Nie na temat...
      Paweł-tu masz wszystko:http://sendit.pl/?gclid=CMnn3LKpzbgCFQtY3godYlcAgA i nie trzeba nigdzie jeździć,to kurier przyjeżdża do ciebie :)

Skomentuj

Nie na temat...
        od dawna kozystam z firm kurierskich. nie zawsze przyjezdzaja, nie wiem o ktorej przyjedzie, nie kazdy moze odebrac paczke bo np wszyscy pracuja...
        trzeba kozystac z kazdej formy zeby zadowolic klienta

Skomentuj

Ehhhh, Skończyłem Wasze paczki:

Powiem Wam że już mi się odechciało być zbyt dobrym człowiekiem :razz:
          W sumie poszła cała taśma papierowa i poł rolki stretch`a :/ (ale spróbuje sobie to odbić sprzedając resztę liści na alegro.)

Miałem wysłać dzisiaj ale się nie wyrobiłem sprawy osobiste ważniejsze.

Z tymi kurierami to jest tak że muszę zadzwonić, wypełniać formularze, a i wg nie przyjadą przecież od razu tylko na drugi dzień ? a jutro sobota... Nie wiem, nie wysyłałem jeszcze tak wiec nie znam szczegółów. Na pocztę o tyle dobrze że mam blisko w każdej chwili mogę zanieść paczki podpisać to tamto i poszło. Jak chcecie to wyślę wam kurierem z tych str. co podajecie. Albo nawet podam konto bankowe do wpłat (z tym że nie wiem czy księgują w weekendy ? ) Teraz to mi totalnie obojętnie bo miałem dzisiaj wyjechać ale nie jadę nigdzie (nie, nie z powodu tych paczek na Wasze szczęście - termin wyjazdu mi się przełożył na niedziele ew. poniedziałek )

Jak widać jestem elastyczny w kwestii wysyłki (czasami wydaje mi się że aż za bardzo) wiec jak w końcu ?
          PS Jedno teraz wiem na pewno; takie zbiorowe wysyłki to nie dla mnie

Skomentuj

Dzięki ir0nhide !!!
            Będziemy pamiętać:)
            Co do wysyłki,to jest mi obojętne-rób tak jak Tobie pasuje i jedź odpocząć o d tych liści !
            pozdrowionka

Skomentuj

Mi tez jest obojetne czym bedzie wysłane , tak zeby cie to sprawiło mniej problemu :)

Dzieki :thumbsup:

Skomentuj

wazyles ta paczke? miesci sie w 5kg?
                jezeli tak to wyslij poczta za pobraniem

Skomentuj

Dokładnie - jak Ci wygodniej - My się dopasujemy.
                  <iframe width="400" height="435" src="https://zrzutka.pl/u3nedj/widget/2" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Skomentuj

Paczki wysłane

Nie na temat...
                    gokar83 dobry jesteś z jednego końca Polski przeskoczyłeś na drugi Paczka wysyłam na Bydgoszcz

---------- Post dodany 27.07.2013 o 13:08 ---------- Poprzedni post 26.07.2013 o 21:40 ----------

Wszystkie paczki ekonomicznie za wyjątkiem Krojo który chciał prio.

Fornir zabezpieczyłem uważam b.dobrze powinno być wszystko OK.
                    Paczkę najlepiej otwierać wyciągając którąś z mniejszych ścianek a następnie wyciągając z środka rulon...

Rozwijanie liści:
                    Proszę delikatnie i cierpliwie odbezpieczać taśmy, zaczynając od tych naklejonych wzdłuż (nie przecinać nożem po całości) Gdy odbezpieczycie liście, rozwijać na podłodze, powoli. (po kilku dniach w transporcie fornir raczej się uleży i nie ma obaw że "wystrzeli jak sprężyna od stara" ale....)

Po otrzymaniu paczek proszę nie zapomnieć o tym poinformować, w tym temacie.

Skany kopi dowodów (nalepek adresowych) wyśle Wam na priv.

Lars spokojnie, pamiętam że jeszcze Ty jesteś Jak wrócę za kilka dni.

To chyba wszystko.

Skomentuj

czyli za pobraniem?

Skomentuj

Zamieszczone przez ir0nhide Zobacz posta
                        Lars spokojnie, pamiętam że jeszcze Ty jesteś Jak wrócę za kilka dni.
                        .
                        OK, będę czekał spokojnie:-)

Skomentuj

Do mnie paczka dotarła :)

Pozdrawiam

Skomentuj

Zamieszczone przez Kuman Zobacz posta
                            Do mnie paczka dotarła
                            Że co :blink: tak szybko?
                            Napisz czy wszystko w porządku, czy dotarła cała i zdrowa i fornir okay ?

Skomentuj

Na mnie tez awizo juz czeka

Skomentuj

wyglada ok jedynie jenda stona jest delikatnie nadszarpana ale tyle mi nie przeszkadza

Skomentuj

U mnie też jet już na miejscu w UP :)
                                  Jak dotrę do domu napisze czy wszystko dotarło całe.

Skomentuj

Na mnie Awizo czeka :) jutro zobaczę więcej :) Podziękował

PS - nie ma to jak ekonomiczna Poczta Polska :)
                                    <iframe width="400" height="435" src="https://zrzutka.pl/u3nedj/widget/2" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Skomentuj

Ja też dostałem dzisiaj widzę ze priorytet nie robi różnicy

Skomentuj

odebralem paczke. nie bede rozwijal forniru bo nie mam miejsca, ale fornir bardzo mi sie podoba
                                        troche na krawedziach popekal, ale to nic nie szkodzi

Skomentuj

Fornir tylko wyjąłem z paczuszki,nie będę na razie rozwijał ale już widać ,że to 1 klasa i jest caluteńki!
                                          I nigdy nie miałem tak równiutkiego i "zdrowego" !Na pewno będzie dobrze wykorzystany...
                                          Jeszcze raz Wielkie Dzięki-Andrzej !!!

Skomentuj

Czaruję...
                                          X