Robimy zamówienie remote do wzmacniaczy, m. in. uniampa.
Ten wątek stanowi kontynuację tego wątku: http://diyaudio.pl/showthread.php/24...ch-wzmacniaczy
Funkcjonalności: selektor, standby i sterowanie motopotkiem. Wszystkie funkcje dostępne z klawiatury. Ma możliwość uczenia się innych pilotów, ale trzeba dorobić do tego celu instrukcję obsługi która nie wiem czy powstanie, więc nie obiecuję.
Zestaw składa się z dwóch płytek dużych i dwóch małych:
1. selektor wejściowy z motopotkiem
2. sterownik z mikroprocesorem.
3. jedna z włącznikiem i odbiornikiem IR
4. druga z przełączania wejść i ledami.
Zamówienie obejmuje kompletne, złożone i uruchomione moduły wraz z motopotkiem i pilotem, który ma naklejkę z opisanymi funkcjami.
Poniżej trochę zdjęć.

Dodatkowe informacje na stronie Irka: Driver Irka
Moduły są cenie 160zł/szt. + oczywiście koszty pakowania i wysyłki. Ile te ostatnie na razie nie wiem, pewnie z 10-12zł, bo jakieś pudełeczka będzie trzeba wykombinować. Jak dostanę chociaż jeden moduł w rękę to zobaczę jak i w co da się to spakować.
Co do ram czasowych, to ustalamy następująco:
1. Zapisujemy się do niedzieli, 5 października 2014 godz. 23.59
2. Po zapisach wyślę dane do przelewów w ciągu max. 2 dni
3. Przelewy do 12 października 2014
4. Realizacja: 5szt może być w przeciągu tygodnia (na tyle Irek ma części na stanie), pozostałe sztuki ok. 2-3 tygodnie później. O kolejności przydziału pierwszych 5 szt decyduje kolejność przelewów (czas wpływu na konto).
Ze względów organizacyjnych wysyłam na adres który podajecie w zamówieniu, więc proszę się nie pomylić. Proszę przy adresie podać też tel. kontaktowy.
Możemy do przesyłki dorzucić jeszcze PCB (tylko PCB) na unizaby: Unizab1 w cenie 6zł, Unizab2 w cenie 8zł
Proszę o listę w formie:
nick - 1xRemote; 2xPCB Unizab1; 3xPCB Unizab2
Uff, chyba o niczym nie zapomniałem...
Ten wątek stanowi kontynuację tego wątku: http://diyaudio.pl/showthread.php/24...ch-wzmacniaczy
Funkcjonalności: selektor, standby i sterowanie motopotkiem. Wszystkie funkcje dostępne z klawiatury. Ma możliwość uczenia się innych pilotów, ale trzeba dorobić do tego celu instrukcję obsługi która nie wiem czy powstanie, więc nie obiecuję.
Zestaw składa się z dwóch płytek dużych i dwóch małych:
1. selektor wejściowy z motopotkiem
2. sterownik z mikroprocesorem.
3. jedna z włącznikiem i odbiornikiem IR
4. druga z przełączania wejść i ledami.
Zamówienie obejmuje kompletne, złożone i uruchomione moduły wraz z motopotkiem i pilotem, który ma naklejkę z opisanymi funkcjami.
Poniżej trochę zdjęć.

Dodatkowe informacje na stronie Irka: Driver Irka
Moduły są cenie 160zł/szt. + oczywiście koszty pakowania i wysyłki. Ile te ostatnie na razie nie wiem, pewnie z 10-12zł, bo jakieś pudełeczka będzie trzeba wykombinować. Jak dostanę chociaż jeden moduł w rękę to zobaczę jak i w co da się to spakować.
Co do ram czasowych, to ustalamy następująco:
1. Zapisujemy się do niedzieli, 5 października 2014 godz. 23.59
2. Po zapisach wyślę dane do przelewów w ciągu max. 2 dni
3. Przelewy do 12 października 2014
4. Realizacja: 5szt może być w przeciągu tygodnia (na tyle Irek ma części na stanie), pozostałe sztuki ok. 2-3 tygodnie później. O kolejności przydziału pierwszych 5 szt decyduje kolejność przelewów (czas wpływu na konto).
Ze względów organizacyjnych wysyłam na adres który podajecie w zamówieniu, więc proszę się nie pomylić. Proszę przy adresie podać też tel. kontaktowy.
Możemy do przesyłki dorzucić jeszcze PCB (tylko PCB) na unizaby: Unizab1 w cenie 6zł, Unizab2 w cenie 8zł
Proszę o listę w formie:
nick - 1xRemote; 2xPCB Unizab1; 3xPCB Unizab2
Uff, chyba o niczym nie zapomniałem...
Skomentuj