Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zamówienie na sterownik remote Irka do wzmacniaczy

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Piloty beda dla wszystkich, tylko nie wiem kiedy je kupie. Koszty wysylki sa na tyle wysokie ze musze czesci kupowac przy pokazji jak bede w danym sklepie.

Kiedys robilem rozeznanie w pilotach i sporo ludzi deklarowalo ze sobie piloty zalatwia albo naucza itd itp dlatego kupilem mniej niz mam zdalnych.

Motopotki sa tez do kupienia, niestety pojedyncze sztuki sa drogie. Od dziesieciu sztuk jest nizsza cena. Tyle kiedys kupilem a ze jeden juz sprzedalem to mi zostalo dziewiec. Wiec milo jakby ktos chcial wyprobowac wersje ze scalonym regulatorem volume, jest tansza! :)

Skomentuj

ja tylko dodam, że nauczenie pilota jest banalnie proste więc jak kto woli

zestaw odebrany, jutro może uda mi się go zamontować

Skomentuj

Też odebrałem, w weekend przede mną. Ale rzeczywiście nie ma się co upierać na te irkowe piloty.
        Jak przyuczę komend swojego uniwersalnego, to oddam irkowego w dobre ręce. Zawsze to jedna sztuka więcej.

Skomentuj

Pieniądze przelane + koszty wysyłki, może ktoś by się zajął edycja listy z pierwszego postu dotyczącą wpłat i wysyłkek.

Skomentuj

Nic mi nie wplacajacie, bo najpierw musze miec potwierdzenie na maila i wiedziec jak wykonac modul.

Okazalo sie ze nie latwo bedzie z czesciami wiec nie wiem kiedy kolejne piec dokoncze.

Skomentuj

Za późno już wpłaciłem i e-maila wysłałem :razz:

Skomentuj

Podlaczenie:

http://www.fratu.pl/irek/?remote,52

Skomentuj

No ja dzisiaj odebrałem sterownik. Muszę zacząć robić obudowę do uni bo remote do tymczasowej nie wejdzie :) Dzięki Irek

Skomentuj

Dzieki irek i ja już wysyłkowo również otrzymałem sterownik :)

Skomentuj

przesyłka dotarła. Dzieki Irek:)

Skomentuj

Na podstawie waszych wpisów zaktualizowałem listę. Jeśli jeszcze ktoś dostał to pisać, zaktualizuję.

Skomentuj

Ja odebrałem osobiście, chyba jako druga albo trzecia osoba więc możesz mnie dopisać na czerwono :)

Skomentuj

No dobra chlopaki. Problem jest taki, ze mam dwa ostatnie zdalne a trzech chetnych i to na cztery zdalne.

Potrzebuje chetnego ktory zrezygnuje! :)

Jak wszyscy beda uparci to poswiece moje zdalne wiec beda trzy sztuki. Czwarta sztuke tez mam ale bez motopotka, regulacja scalona drabinka rezystorowa.

Wiec sie pogryzcie i cos ustalcie miedzy soba

Skomentuj

Kurcze zupełnie mi to wyleciało, ale ze względu że jestem z pracami w czar.. Du... Mogę zrezygnować

Skomentuj

To ja chętnie przytulę! :)

Skomentuj

Czaruję...
                                X