Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spot forumowy 2021

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Skomentuj

Skomentuj

O ! Widzę, że Rafał Ł. jest na spocie, poznaje jego kolumny na GDN 13/50/9 + bodajże aluminiowy Seas z WG

Skomentuj

Napewno dobrze się bawicie
          W tym roku ie udało mi się dotrzeć.
          Ale czy Zapwiedz z ubiegłego roku jednego z kolegów stała się faktem? Na foto nie widzę
          ​​​​​​.
          ​​​​
          ​​​​​"To na następny "spot" wpadam ze swoimi "maluszkami" i pokażę, jak grają PHL 1120, gdy da się im grać w komfortowym dla nich zakresie i że naprawdę dobre granie jest gorsze, niż naprawdę bardzo dobre granie ;-).
          Muszę tylko ogarnąć jakiegoś dostawczaka :-)."

Dajcie jakieś foto

Skomentuj

Pewnie dostawczaka nie ogarnął
            DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

Chłopaki, dziękuję za spotkanie. Szczególne podziękowania należą się Łukaszowi za naukę pomiarów.

Mam natomiast małe zastrzeżenia. Proszę w przyszłym roku organizatora o zorganizowanie odpowiednią ilość perlatorów na kran [Micwoj], oraz podczas pomiarów zabrakło wobulatora
              Last edited by kondrax; 06.09.2021, 21:54.
              Wszędzie był, wszytko widział, na wszystkim się zna...
              Wulgarny, przemądrzały to właśnie ja.

Skomentuj

Bez łaski, przywiozę sobie swój kran

Przyłączam się do podziękowań dla Łukasza, bo kawał dobrej roboty zrobił, mi otworzyły się oczy na nowe tematy. I wydaje mi się że wszyscy skorzystali.

W ogóle panowie, jak zwykle super atmosfera, bardzo doceniam czas spędzony w waszym towarzystwie.

Skomentuj

Dziękuję panowie za spotkanie.
                  Spot po raz kolejny udany (mimo tego że w tym roku było mniej ludzi).
                  Tym razem było więcej teorii i praktyki (pomiary) niż samego słuchania... ale to dobrze, przynajmniej głowa nie boli
                  Było dobre jedzonko, piwko, muzyka, humor dopisywał... czego chcieć więcej

Łukasz, szacun za wykłady i cierpliwość podczas przekazywania wiedzy.

Tomek, dzięki za organizację.

Mariuszg73, witamy na pokładzie.

Reszta ekipy, dzięki i do zobaczenia za rok (może szybciej)

I na koniec jeszcze jedno zdjęcie:

Last edited by marian; 06.09.2021, 20:36.

Skomentuj

Pomyslimy nad terminem czerwcowym.
                    Poczatek czerwca - po komuniach, a przed urlopami.

Dlugi dzien, cieplo, drinki, dziewczyny z DVD i lasery.

Skomentuj

Również dzięki za spota, chociaż byłem tylko 4 godziny.
                      Jak tam, robicie już karuzele do pomiarów?

Ja na razie na swojej domalowałem trochę brakujących kątów, a stand na kolumnę nadal się robi...

"Pomiary są użytecznym narzędziem, ale nie pozwól stać się ich niewolnikiem" - Siegfried Linkwitz
                      JMA RQ900 [WF223+MR16+D2608] • Atoll IN300 • Arcam CDS27 • Arcam irDAC • Onkyo NS-6170

Skomentuj

Spot świetny. Niech żałują Ci, co nie mogli lub nie chcieli przyjechać :)

Dzięki!

Skomentuj

Żałuje...

Skomentuj

Znalazłem chwilę żeby wejść na forum :) Dziękuję wszystkim za fajną atmosferę, a przede wszystkim Pogromcy mitów za to, że zechciał podzielić się wiedzą i poruszył sporo ciekawych tematów. Mam nadzieje że w przyszłym roku również uda się spotkać, być może w większym gronie :)

Skomentuj

Czaruję...
                            X