Temat poświęcony stołom do frezarek górnowrzecionowych - waszych spostrzeżeń, wyboru i doświadczeń z tymi urządzeniami przy frezowaniu między innymi okręgów, skosów na krawędziach itd...
Jak myślicie czy takie coś warto kupić? Pieniądze w sumie nieduże, ale nie wiem jak to będzie się zachowywać. Myślę cały czas o frezarce dolnowrzecionowej, bo to na pewno przydatna rzecz. Dużo tego jest np. na Allegro: http://allegro.pl/frezarka-stolowa-d...720414854.html(FREZARKA STOŁOWA DOLNOWRZECIONOWA 1900W 230V BASS)
Czy to nie będą pieniądze wyrzucone w błoto?
z tej "polskiej" firmy Bass mam odkurzacz (nie wiem k..a co mnie nawiedziło, aby taki szajs kopować! :))
Jak wszystko będzie spasowane tak jak w odkurzaczu, to chyba pieniążki w błoto będą wyrzucone.
Takie jest moje zdanie.
Dzięki. Już mi przeszło :). Nie chciałbym jednak wydawać 3-4 tysi dla zabawy. Robię sobie właśnie stolik pod piłę tarczową, Może zintegruję sobie to z frezarką górnowrzecionową przykręcaną od spodu. Trochę problematyczna może być regulacja wysuwu frezu. Bo precyzja tutaj byłaby wskazana.
I słusznie. Mam kompresor 50l dwutłokowy z tej firmy i pluje na wszystkie strony. Szczęście, że nic mnie nie kosztował, bo bym się wkurzył. Nie polecam.
Skomentuj