Zamieszczone przez Echo1
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Metalowe fronty do wysokotonówek
Collapse
X
-
Zamieszczone przez Echo1 Zobacz postaPrzy okazji zapytam czy ktoś z Was rozkręcał TW030WA07 ? Kupiłem dwa egzemplarze tych głośników które z wglądu wydawały się w porządku. Gdy zmierzyłem impedancję to okazało się że głośniki różnią się położeniem i wysokością rezonansu na charakterystyce zawady. Rozkręciłem oba głośniki i zobaczyłem że w jednym brakuje piankowego grzybka umieszczonego nad środkowym nabiegunnikiem.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Echo1 Zobacz postaTak bym rozwiązał problem braku możliwości wywiercenia otworów w toczonym waveguide
po co to wciecie od strony kolumny?
wysylam zamowienie na wasze fronty
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Bebok Zobacz postaW załączniku wymiary. Interesuje mnie sześć sztuk
- otwory do przykrecenia frontu do kolumny to zazwyczaj 4mm
ale juz zamawiam to co narysowales
alu 2mm
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postaa to juz nie lepiej mocowac tego od srodka?
po co to wciecie od strony kolumny?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta- po co ci otwory do mocowania magnesu? przeciez tam nic nie ma...
- otwory do przykrecenia frontu do kolumny to zazwyczaj 4mm
ale juz zamawiam to co narysowales
alu 2mm
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postata szczelina po walcu - w jakim to celu?
ile grubosci ma ten waveguide? moze by tak zblokowac to od tylu glosnikiem? wystarczy zeby odrobine wystawal
Skomentuj
Skomentuj