Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Statyw do wiertarki

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Statyw do wiertarki

Chciałbym kupić niedrogi statyw do ręcznej wiertarki. Może ktoś polecić jakiś porządny do 70zł?

Statywy do wiertarki to pomyłka. Większość ma takie luzy ze lepiej z ręki wywiercisz. A te lepsze kosztują prawie tyle co wiertarka kolumnowa np dedry wiec sam sobie odpowiedz na pytanie czy warto.

Skomentuj

a statyw dedry będzie dobry? wygląda solidnie

Skomentuj

Za 70zł to niestety bez różnicy co kupisz.

Szukaj używanych starych solidnych statywów bosch/Black and Decker. Czasami można dorwać dobrą jakość za rozsądną cenę.

Skomentuj

Zamieszczone przez gi Zobacz posta
          Za 70zł to niestety bez różnicy co kupisz.
          dokladnie. kupilem taki i szybko sie polamal
          luzy tez maja spore
          moze trafisz jakis stary celmy

Skomentuj

Ja proponuje wybrac sie na jakas gielde i kupic od busiarzy z wystawki stary i porzadny statyw. Mam taki Metabo i w porownaniu do tego co jest w sklepach, to cudo i malina.
            Last edited by Pogromca mitow; 25.03.2014, 12:37.

Skomentuj

Moze cos z tych ino ze tanio nie jest
              http://www.feinewerkzeuge.de/bohrstaender.html

Skomentuj

Czy w tej cenie dostane coś lepszego do lekkiego dlubania w domu http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5333489642

Skomentuj

Mam cos takiego tylko kolor inny, ogólnie cos wywiercisz ale luzy ma straszne na wrzecionie. Lepiej czegos urzywanego poszukaj, ws15 albo inne tego typu. Stare ale konkretne

Skomentuj

udało się wyrwać w dobrej cenie statyw proxxona

po wyczyszczeniu i smarowaniu chodzi bardzo dobrze, jednak mocowanie nie podchodzi pod mojego makteca bez udarowego ani pod miniszlifierkę proxxona, ktoś może polecić z czego wykonać redukcję 42,5 na 20,1 dla proxxona lub u kogo zamówić i jaką mala wiertarkę którą mógłbym w to zamocować ?

Skomentuj

Zamieszczone przez _NATAN_5064 Zobacz posta
                      Mam cos takiego tylko kolor inny, ogólnie cos wywiercisz ale luzy ma straszne na wrzecionie. Lepiej czegos urzywanego poszukaj, ws15 albo inne tego typu. Stare ale konkretne
                      Tylko pamiętaj, że ta wiertarka to 110kg stali ;-) Nie każdy ma gdzie to postawić, a ruszać raczej się nie da za często ;-)

Tak w temacie, muszę poszukać w piwnicy, gdzieś mam walający się statyw z tych najprostszych, może komuś się przyda a ja zaliczę dobry uczynek ;-)

O ile znajdę to oddam za koszty wysyłki, poszukać jednak będę mógł dopiero jakoś na koniec tygodnia :-)

Skomentuj

Szukając statywu doszedłem do wnioski że chyba lepiej kupić wiertarkę stołową których jest pełno na allegro. Którą możecie polecić do 300zł?

Skomentuj

Czytałeś wyżej opinie jak chciałem kupić coś w podobnych kwotach ?

Skomentuj

Ten statyw warty jest ceny?
                            http://allegro.pl/statyw-stojak-do-w...815848847.html (STATYW STOJAK DO WIERTARKI UCHWYT 38-43 MM PROMA)

Skomentuj

Panowie polećcie jakiś dobry statyw do wiertarki w cenie do 300zł

Skomentuj

http://olx.pl/oferta/statyw-stojak-d...tml#2896b75c95 (Statyw, stojak do wiertarki Bielsko-Biała)

Mam taki jak ten zielony porxxona drugi od prawej. nic lepszego nie kupisz..

Skomentuj

Zapoluję na używany.

Oprócz Porxxona jakie firmy jeszcze możesz polecić?

Skomentuj

Posiadam wolfcraft zero luzów.

Skomentuj

A możecie polecić jakieś imadło pod wiertarkę stołową?

Skomentuj

http://allegro.pl/dedra-imadlo-maszy...805381153.html (DEDRA IMADŁO MASZYNOWE do wiertarki stołowej 80mm)
                                        Widziałem takie samo na żywo i wyglądało dobrze jak za ta kasą, dobre imadło to kilka stówek, a i tak kilka razy wjedziesz w nie wiertłem :P

Skomentuj

Czaruję...
                                        X