Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

wkręty do przykręcenia głośnków

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

wkręty do przykręcenia głośnków

chłopaki, gdzie kupujecie ładne wkręty do przykręcenia głośników?

Nigdzie ich nie kupisz w sklepie. Zostaja tylko wyroby Monacora i oferta Konrada.

Skomentuj

Opcją jest nakrętka pazurowa + śruba
      marcinsywala.pl
      Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

W STx masz wkręty na torksa.
        W Loadspeakershop masz na imbus.

Skomentuj

A konkretnie np http://stx.pl/category/akcesoria-kolumny-wkrety-sruby, ewentualnie Allegro i sruby Monacora

Skomentuj

te STXowe sa OK
            reszta to sruby a nie wkrety

Skomentuj

W niektórych sklepach z elektroniką idzie kupić wkręty imbusowe (np. we Wrocławiu na Dworcowej), ale prawdopodobnie i tak od Monacora ściągają.

Skomentuj

kurde, spodobały mi się wkręty STXa bo mają zaokrąglony łeb, ale średnicę mają 4mm , a otwory w Morelach Supreme są 3,7mm :/ no i dupa

Skomentuj

Zamieszczone przez djrobo Zobacz posta
                  spodobały mi się wkręty STXa bo mają zaokrąglony łeb
                  I ten łeb jest duży, czasem nawet za duży do niektórych głośników.
                  Wcześniej mieli na wkrętak krzyżakowy, i te wkręty były moim zdaniem bardziej uniwersalne, a czasami nawet lepiej wyglądały.

Niestety te na krzyżakowy były kiepsko wykonane, niektóre wkręty z paczki miały łeb nie na środku wkręta :mellow:
                  Last edited by marian; 16.10.2014, 21:36.

Skomentuj

ale te male tez juz sa na torx?
                    duze widzialem, ale male nadal dostalem na krzyzak... tylko ze to jakis czas temu i 100szt bralem

Skomentuj

Odwiedzasz dobry sklep i bez problemu powinni mieć . Jeśli nie mają to znaczy tylko że to nie był dobry sklep ;-)
                      Gdy spytałem w kilku sklepach to mieli z czarnych tylko gipsiaki aż trafiłem do gościa który położył katalog i powiedział - na jutro dowolne .
                      Monacor jest trochę drogi
                      Last edited by utopia; 17.10.2014, 13:16.

Skomentuj

ja używam takich torxików 16mm, dostępne w liroyu, całkiem ładnie wyglądają moim zdaniem tylko od spodu łepek nie jest płaski a zaokrąglony
                        jak ktoś chce może sobie pomalować na czarno

Skomentuj

Czaruję...
                        X