Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zestaw bitów - jaki?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

w tym zestawie masz zdublowane a nawet potrojone bity - trochę raczej bez sensu ...
    zastanów się np nad BOSCH ZESTAW BITÓW 43el za ok 74 zł
    lub BOSCH wkrętak z grzechotką z osprzętem X-Line 46 72 zł - polecam bo sam używam od kilku lat
    opcja inna to zestawy 32 elementowe Boscha, Makity, Metabo czy Hitachi za około 40 zł
    Last edited by jasiop; 06.11.2016, 13:15.

Skomentuj

a nie lepiej zainwestować w coś porządnego? wiha, wera, proxxon(tu akurat ze względu na gwarancję, bo wymieniają wszystko od ręki)?

Skomentuj

Ost kupiłem kilka rodzajów bitow to coś więcej napiszę jak skończę remont. Po około 1000 wkrętów moim faworytem jest wera mimo że na początku strasznie mnie denerwowal bo zostawał w srubie i trzeba było go wyrywać. Po iluś tam poległ i działa normalnie

Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka

Skomentuj

Zamieszczone przez jasiop Zobacz posta
          w tym zestawie masz zdublowane a nawet potrojone bity - trochę raczej bez sensu ...
          zastanów się np nad BOSCH ZESTAW BITÓW 43el za ok 74 zł
          lub BOSCH wkrętak z grzechotką z osprzętem X-Line 46 72 zł - polecam bo sam używam od kilku lat
          opcja inna to zestawy 32 elementowe Boscha, Makity, Metabo czy Hitachi za około 40 zł
          Też to zauważyłem po czasie i już jakiś czas temu zamówiłem polecane boscha, z czasem wyjdzie co warte

Skomentuj

Czaruję...
          X