Czy jest jakaś sensowna (dobra jakościowo) alternatywa dla Pattex Clasic, który zresztą ostatnio trudno dostać u mnie w opakowaniach 0,8ltr.? Może być coś innego, ale nie w jakości dragona..
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Klej kontaktowy
Collapse
X
-
Swego czasu używałem ITA CONTACT SPRAY, kiedyś był do kupienia w litrowej butelce, teraz widzę, że jest w puszce 0,8 l. No i nazwa myli, nie jest to spray, lecz można go zalać w pistolet i nakładać natryskiem :)Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
-
Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz postaSwego czasu używałem ITA CONTACT SPRAY, kiedyś był do kupienia w litrowej butelce, teraz widzę, że jest w puszce 0,8 l. No i nazwa myli, nie jest to spray, lecz można go zalać w pistolet i nakładać natryskiem
- - - - - aktualizacja - - - - -
Zamieszczone przez seba007 Zobacz postaPattex jest w każdym obi
Skomentuj
-
-
Zamieszczone przez Eclipse Zobacz posta
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Eclipse Zobacz postamarian no ale wiesz co będzie - klockiem tak dobrze rantu nie obrobię, wiem bo już to przerabiałem.
Jeśli jej nie widać, lub jest taka cienka, oraz takiego koloru (bo to jest też ważne) że tej warstwy nie widać, lub nie rzuca się w oczy, to bardzo dobrze.
Przy jasnych fornirach bał bym się użyć ciemnego kleju kontaktowego.
Klej wikolowy po wyschnięciu jest bezbarwny.Last edited by marian; 27.04.2020, 19:30.
Skomentuj
Skomentuj