Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Mini pilarka

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Dzięki wielkie, z Twojego opisu wygląda dobrze.
    Jeszcze w tej cenie jest Graphite 58G495, plus taki że ma regulację obrotów.

Skomentuj

Ten Graphite 58G495 na pierwszy rzut oka wygląda bliźniaczo podobnie do Parkside . Szyna praktycznie taka sama. Regulacja obrotów to niewątpliwie duży plus.

Skomentuj

Przejrzałem rynek, w zasadzie są tylko 2 możliwości albo Parkside albo Graphite, myślę że postawię na Graphite, mam młotowiertarkę i jest naprawdę spoko, do tego 3 lata gwarancji.

Skomentuj

Parkside też ma 3 lata gwarancji.

Skomentuj

Hmm..szkoda że nie ma nigdzie porządnego testu tego Graphite.

Skomentuj

Wszystkie te tanie zaglebiarki sa praktycznie takie same. Wyraznie inna jest Erbauer i raczej te bym wybral, ale z szyna od Makity, ktora jest tania.

Skomentuj

A czy te w/w zagłębiarki tną pod kątem 90i 45stopni w tym samym miejscu, zamocowane na listwie??

Skomentuj

Mówisz o cięciu wzdłuż szyny, tak,bo po to jest szyna. Przykładasz do obrysowanej linii i tniesz.

Skomentuj

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
                    Wszystkie te tanie zaglebiarki sa praktycznie takie same. Wyraznie inna jest Erbauer i raczej te bym wybral, ale z szyna od Makity, ktora jest tania.
                    Dzięki, spojrzę na nią. Na szybko widzę że jest chyba dostępna tylko w opcji z szyną, nie widzę nigdzie samej zagłębiali.

Skomentuj

Zgadza sie, nowej bez szyny nie kupisz.

Skomentuj

Ok. Używałeś tej zagłębiarki? Próbuje znaleźć w jakim zakresie ma regulację kąta, czy 0-45, czy np. - 1 do 47?

Skomentuj

Zamieszczone przez maciekelga Zobacz posta
                          Ok. Używałeś tej zagłębiarki? Próbuje znaleźć w jakim zakresie ma regulację kąta, czy 0-45, czy np. - 1 do 47?
                          Nie uzywalem, ja mam Scheppach/Matrix. Ogladalem Erbauer w sklepie i moim zdaniem jest lepiej zrobiony, szczegolnie stopa ale wiekich roznic nie ma. Z tymi kontami to raczej niebardzo, musisz zerknac w sklepie. Takim sprzetem dosc upierliwe jest ciecie pod katem, ale oczywiscie da sie.

Skomentuj

Zdaje się , że nowy Festool ma od -1 do 47 st , ale to inna liga narzędzia i cena oczywiście.

Skomentuj

No tak Festool to inna liga... dzięki Panowie. Zobaczę jak finanse pozwolą i wezmę albo Graphite albo Erbauer.

Skomentuj

Do pooglądania:

Zamieszczone przez rych20 Zobacz posta
                                Zdaje się , że nowy Festool ma od -1 do 47 st , ale to inna liga narzędzia i cena oczywiście.
                                Makita ma od -1 do 48, a kosztuje o wiele mniej niż Festool.
                                Last edited by Zolwik; 07.08.2019, 15:48.

Skomentuj

Czaruję...
                                X