Miałem ten głośnik rok temu lecz z powodu pilnego wydatku musiałem go sprzedać lecz w tym roku pojawiła się nadzieja na odzyskanie go no i jest :mrgreen: ale do rzeczy,
Skrzynia do sporego auta (passat kombi). Skrzynia 35L@40Hz zbita z płyt z mebli od teściowej :grin: klejona na vikol i skręcana co kawałek wkrętami. Całość oklejona kocykiem na budapren. Jest kilka niedociągnięć ale z wykończenia jestem zadowolony. Głośnik będzie napędzany Axtonem C402. Podpięte będzie to do radyjka Pioneer 2900 (chyba bo nie pamiętam).
Wrażeń jeszcze żadnym bo dopiero co wróciłem ze strychu i do tego czekam na kable ale na dniach będą pierwsze odsłuch.
Kosztorys:
płyty wiórowe - miałem
wkręty - miałem
terminal - miałem
b-r - 7zł
budapren - 3zł
kable - 10zł
koc - 12
głośnik (ze skrzynią ale poszła do spalenia) - 120zł
wzmacniacz - 250zł
wysyłki - gdzieś 30zł

Skrzynia do sporego auta (passat kombi). Skrzynia 35L@40Hz zbita z płyt z mebli od teściowej :grin: klejona na vikol i skręcana co kawałek wkrętami. Całość oklejona kocykiem na budapren. Jest kilka niedociągnięć ale z wykończenia jestem zadowolony. Głośnik będzie napędzany Axtonem C402. Podpięte będzie to do radyjka Pioneer 2900 (chyba bo nie pamiętam).
Wrażeń jeszcze żadnym bo dopiero co wróciłem ze strychu i do tego czekam na kable ale na dniach będą pierwsze odsłuch.
Kosztorys:
płyty wiórowe - miałem
wkręty - miałem
terminal - miałem
b-r - 7zł
budapren - 3zł
kable - 10zł
koc - 12
głośnik (ze skrzynią ale poszła do spalenia) - 120zł
wzmacniacz - 250zł
wysyłki - gdzieś 30zł

Skomentuj