Witam
Od jakiegoś czasu chodził mi po głowie pomysł na suba w samochodzie. Przypadkiem trafiłem na wątek z zamówieniem z AC i tym sposobem stałem się posiadaczem MDS-a.
Gdy paczka dotarła skrzynia już czekała.
Materiał to płyta wiórowa 18mm. Klejona klejem do drewna,nie skręcana.
Obicie przyklejałem za pomocą kleju w sprayu. Puszka 200ml wystarczyła na styk. Wygodna ale troche droga zabawa.
Wzmacniacz to GTA 280. Spisuje się bardzo dobrze.
Radio to jakiś starszy model Sony.
Głośnik gra bardzo przyjemnie.
Basu jest dużo i słychać go tylko w środku, na zewnątrz nie ma wiochy.
Porównywałem go z alphardem dw80. Innego 20cm nie mam :) Różnica jest wyraźnie zauważalna. Bas jest bardziej różnorodny z mdsa. Nie boli mnie po nim też głowa.
Sub gra w małym aucie jest to seat arosa. Fotel kierowcy masuje plecki, a lusteko wewnętrzne lekko drga z rytm muzyki.
Poniżej załączam wymiary obudowy i kilka fotek.

Od jakiegoś czasu chodził mi po głowie pomysł na suba w samochodzie. Przypadkiem trafiłem na wątek z zamówieniem z AC i tym sposobem stałem się posiadaczem MDS-a.
Gdy paczka dotarła skrzynia już czekała.
Materiał to płyta wiórowa 18mm. Klejona klejem do drewna,nie skręcana.
Obicie przyklejałem za pomocą kleju w sprayu. Puszka 200ml wystarczyła na styk. Wygodna ale troche droga zabawa.
Wzmacniacz to GTA 280. Spisuje się bardzo dobrze.
Radio to jakiś starszy model Sony.
Głośnik gra bardzo przyjemnie.
Basu jest dużo i słychać go tylko w środku, na zewnątrz nie ma wiochy.
Porównywałem go z alphardem dw80. Innego 20cm nie mam :) Różnica jest wyraźnie zauważalna. Bas jest bardziej różnorodny z mdsa. Nie boli mnie po nim też głowa.
Sub gra w małym aucie jest to seat arosa. Fotel kierowcy masuje plecki, a lusteko wewnętrzne lekko drga z rytm muzyki.
Poniżej załączam wymiary obudowy i kilka fotek.

Skomentuj