Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Tweetery w słupkach
Collapse
X
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postato kupcie zywice NOVOL
wg mnie jest idealna
szybko schnie i jest twardaJuz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postatej sam używam
wg mnie jest idealna
szybko schnie i jest twarda
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postato sie mija z DIY! :p
POzniej kupilem wszystko co potrzebne zeby to zrobic ale w bloku z małym dzieckiem troche kiepsko to wygladało i jeszcze z DIY jezdzilem z rok zanim w koncu podjechałem do kumpla zeby mi to szybko ogarnałZałączone pliki
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postato sie mija z DIY!
ale raadek sobie z tym świetnie radzi
i jak w komplecie jest coostomowa zwrotka zrobiona na podstawie pomiarów w samochodzie to nie ma czego żałowaćJuz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postai jak w komplecie jest coostomowa zwrotka zrobiona na podstawie pomiarów w samochodzie to nie ma czego żałować
Skomentuj
-
Zamieszczone przez eternality Zobacz postadisaster co to za tweeter ci tam siedzi ? z czym to gra i na jakim cięciu ?? :)
Skomentuj
-
Przepraszam że odświeżam temat ale wydaje mi się że zawarty w nim poradnik na to zasługuje
A problem mam w tym że mam morele ale tam tweeter wygląda nie tak jak tam miał Paweł bo nie mam ramki (ten kółnieżyk) jest sam poprostu i nie wiem jak to zrobić.
ta jajowata ramka odpada bo jest za duża itd
da się takie coś kupić?
a gdzie albo u kogo dostane takie pierścienie z mdf'u? bo samemu nie mam możliwości zrobić
chyba że można by materiał wprowadzić aż do pierścienia i wtedy wepchnąć na wcisk głośnik ??
Co myślicie ?
Skomentuj
Skomentuj