Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

VW Passat by Audio-Technik.pl

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

narysuj schemat

a te alpinki to sa bardzo fajne radia jak uzywa sie optyka :)
    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zrobione fajnie ale nadal ie rozumiem o co chodzi w tym CA , czemu ma to slużyc i co ma robić? Przecież ten samochód nie ma już bagażnika :-P

Skomentuj

Zamieszczone przez Yoshi_80 Zobacz posta
        Zrobione fajnie ale nadal ie rozumiem o co chodzi w tym CA , czemu ma to slużyc
        Jak to czemu. Lans przed opalonymi, cycatymi blondynami. Lodzik w takim aucie to marzenie wielu z nich
        Dayton RS270S + Fountek FW146 + CD3.0

Skomentuj

Nie na temat...

Zamieszczone przez KonradRak Zobacz posta
          Jak to czemu. Lans przed opalonymi, cycatymi blondynami. Lodzik w takim aucie to marzenie wielu z nich

Aaaaaa , a co jakbym chciał lansować sie przed brunetkami z normlanym biustem ?

Skomentuj

Nie na temat...
            Aaaaaa , a co jakbym chciał lansować sie przed brunetkami z normlanym biustem ?
            Śliczną, filigranową czarnulkę zapraszasz na odsłuchy do domu. Popisujesz się swoimi umiejętnościami kulinarnymi. W tle muzyka działająca na podświadomość. Cała noc relaksu ...
            Dayton RS270S + Fountek FW146 + CD3.0

Skomentuj

Nie na temat...

Śliczną, filigranową czarnulkę zapraszasz na odsłuchy do domu. Popisujesz się swoimi umiejętnościami kulinarnymi. W tle muzyka działająca na podświadomość. Cała noc relaksu ...

Aha ok, czyli wszystko po staremu . Dobrze bo średnio mi sie widział czerwony wieśwagen kombi szorujacy po asfalcie z masą zbędnego cieżaru w bagażniku

Skomentuj

Przecież ten samochód nie ma już bagażnika :-P
                przeciez specjalnie kupil bagaznik dachowy! :p

Jak to czemu. Lans przed opalonymi, cycatymi blondynami.
                oj niekoniecznie blondynki

Skomentuj

Nie na temat...
                  Panowie a co z rudymi? :P
                  Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Nie na temat...
                    rude sie wyrywa na "rost style" :lol:

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                      tak wiec teraz jest alternator 200A
                      Skąd zamawialiście altka?

Nie na temat...
                      Dobra, a siwe? :P

Skomentuj

to UKA odpowie - ja sie tym nie zajmuje

Skomentuj

Altek pochodzi od passata B6, został tylko lekko przerobiony w celu dopasowania go do B5.

Skomentuj

Myślałem że jaki oemowy to jest, ale 200A w serii? chyba VAG mnie do siebie znowu zaczyna przekonywać :P

Skomentuj

Dokładnie, to on ma 180A Paweł się trochę rozpędził :p
                              Chociaż w tych barwach, to wygląda na 250
                              Jak na razie sprawdził się w praktyce, a zadanie ma niełatwe. Zwłaszcza jak na zlocie się pogra dłuższy czas na tylnym aku i później odpali samochód.
                              Po 1,5 minuty przekaźnik załącza ładowanie. Impuls prądowy nieraz jest powyżej 100A. Na szczęście ten altek ma sprzęgiełko, bo inaczej mogłoby zerwać pasek.
                              Jak z początku testowaliśmy system, to po 2 godzinach słuchania na max. przy włączonym silniku pod maska śmierdziało paskiem, który zrobił się miękki i zaczął szybko pokazywać oznaki zużycia. Wymieniliśmy go na pasek lepszej jakości i nie ma problemu.

Skomentuj

Auto widziane w Skarzsyewie w niedziele.. Szczerze to odwaliliście kawał dobrej roboty.. I to tyle co mi się podoba w tym samochodzie..!! Wasza praca. Cała reszta z tym passkiem to tylko chęć zrobienia show przez właściciela.. lklukasz dobrze pisał że pytanie nie powinno brzmieć jak to gra tylko czy robi show..:) Zabudowa bagażnika jest fenomenalna.. Naprawde mistrzostwo świata popełniliście..! Na zlocie widziałem chyba tylko jedno autko które jakościa wykonania było zbliżone do passka. Oby tak dalej.!

Skomentuj

Zamieszczone przez smerfetek13 Zobacz posta
                                  lklukasz dobrze pisał że pytanie nie powinno brzmieć jak to gra tylko czy robi show..
                                  oj nie do konca

ostatnio stal dluzej na garazu (wymiana zderzaka, poprawki w instalacji, wymiana plexi na szybe, montaz hamulcow prosche itp itd) wiec go sobie pozadnie odsluchalem
                                  sprzet jest dobry i gdyby przy nim posiedziec to da sie z niego wycisnac tyle zeby startowal w zawodach
                                  ale szans by nie mial z ta kasa wlozona w ten sprzet :p

na poczatku pokazany zasilacz okazal sie mocno nie wystarczajacy... same focale przy normalnym poziomie glosnosci potrafia pobrac do 50A pradu! :o
                                  nie wspominajac o us ampsie...
                                  tak wiec niedlugo przyjedzie zasilacz 50A

Skomentuj

Widziałem nowości o których piszesz.. Passek jest fajny, ale tak jak mówie nie dla mnie..;/
                                    Pojechał chyba odrazu do domu po eliminacjach wojny pp.. A miałem jeszcze z chłopakiem pogadać..:) Chciałbym usłyszeć te focale w konfiguracji odseparowany przód i ten jl w bagaju, ciekaw jestem jakby to zagrało w małym autku dobrze poustawiane i napędzone.:)

Skomentuj

Zamieszczone przez smerfetek13 Zobacz posta
                                      Chciałbym usłyszeć te focale w konfiguracji odseparowany przód i ten jl w bagaju
                                      primo - wsiadajac do tego samochodu sciaga sie buty!
                                      secundo - lepiej dostrojony jest zestaw w bagazniku
                                      tertio - po zamknieciu bagaznika bas obja nam zeby i masuje wnetrznosci - trzeba wsiadac z wlasna plyta bo on slucha muzyki nieadekwatnej do jakosci sprzetu

Skomentuj

Moim zdaniem pasek jest zrobiony w dobrym guście.
                                        Jutro wrzucę fotki na nowych, czarnych felgach 19" z wielkimi zaciskami 6 tłoczkowymi Porsche z przodu oraz troszke mniejszymi z tyłu :)
                                        Niedługo zamieścimy tez pomiary prądu jako ciekawostkę - ile potrafią pobrać dobre wzmacniacze przy głośniejszym graniu.
                                        BTW w Skaryszewie pasek zajął pierwsze miejsce przed Porsche Cayenne :)

Skomentuj

Zgadza się UKA.. Jeżeli miałbym wybrać passek vs porszak to wybrałbym to pierwsze..:) Co do samego zlotu było tylko kilka fajnych autek..

Byłeś UKA osobiście..?

Skomentuj

Czaruję...
                                          X